E ziua mea!

Și sunt fericită, și sunt un zâmbet toată, love is in the air, am suflat în lumânările de pe un tort roz în formă de inimoară….PE NAIBA!!!!

Cei care citesc, fie și din când în când, nebuniile mele de pe Talent Irosit știu că nu s-a întâmplat nimic din ce am scris mai sus.

22 de ani…pfff. Mereu m-a deprimat ziua mea și acum simt că mă îndrept vertiginos spre 30 de ani și mă deprim și mai tare. Poate nu mi-a plăcut ziua mea pentru că se întâmpla să fiu mereu singură pe 12 noiembrie, acum nu sunt singură, M. încă e cu mine dar tot nu-mi place ziua asta blestemată.

Nu sunt genul care face birthday party, ci, mai degrabă genul care stă bosumflată, închisă în casă, în ziua în care calendarul arată că a mai îmbătrânit un an. Nu-mi place ideea că îmbătrânesc, aș fi vrut să rămâm la vărsta de 19 ani, mi se pare cea mai tare vârsta, ești undeva între maturitate și copilărie (nu că, acum la 22, aș fi prea matură).

M-am născut duminică după-amiază 12.11.1989. Cică oamenii care se nasc duminica ar fi norocoși. Ai mei au vrut să facă avort, stabiliseră chiar și ziua, ora și femeia la care trebuia să meargă mama. Dar, în noaptea aia, mama a visat că era într-o groapă și cineva i-a întins mâna să o scoată de acolo. A luat asta ca pe un semn și uite-mă-s! Fac 22 de ani!

De obicei sunt nervoasă și plâng de ziua mea. Anul ăsta, mi-am propus să nu mai plâng. Bag p**a în ea de zi!

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

23 thoughts on “E ziua mea!”

  1. Şi pe mine mă enervează mai ales când se bulucesc toţi să-mi ureze ‘la mulţi ani’. Wrong, mai bine hai să trajem o beută de năcaz că am mai îmbătrânit un an şi las-o aşa! Deci nu-ţi doresc mulţi ani, îţi doresc să rămâi tânără veşnic (no, da’ io mai tânăr umpik :D)!

  2. In primul rand La multi ani! Citesc ce scrii si nu imi vine sa cred. Si eu sunt nascut pe 12 noiembrie 1989 si la fel ca si in cazul tau parintii mei au vrut sa faca avort pentru ca eram al 5 -lea copil, dar pana la urma bunica i-a convins. Mama mi-a “scapat” pe la 12 ani asta si tin minte ca am fost trist cam o saptamana.
    Si eu am tendinta de a fi trist de ziua mea, dar imi dau toata silinta sa nu fiu iar pentru asta apelez la alcool. Mi se pare mai amuzanta ziua asta atunci cobori Copoul pe la 4 dimineata cu 4 colegi de camera rupti de beti dupa ce ne-au dat afara din club ca ne urcam pe mese.
    Un sfat: lasa plansul. Crezi ca daca plangi de ziua ta, undeva, prin Somalia, vreun copil o sa fie mai fericit?

  3. Eu zic sa nu privesti ziua asta ca una in care ai mai imbatranit un an, ci pur si simplu ca pe o zi A TA. Make it special!

  4. Si daca tot e ziua ta azi, ma bucur ca te-ai decis anul acesta sa nu te plangi (mi se pare un pas matur)….22 ani e o varsta superba si unica (probabil ca ai mai auzit textul acesta), dar e o realitate asta….. Happy Birthday….:)

  5. Adrianoooo…..la 20, te deprimi precum sistemul nervos central dupa o priza buna de muscarita ( ca de aia-s cu capul in nori) . La 30…incepi sa te trezesti (mahmur) ca dupa o bauta in care ai amestecat bere cu vin ! La 40…..eiiiiiii, abia atunci incepe viata frumoasa ! Ai destula intelepciune ca sa intelegi de ce ai fost idiot la 20, esti mai destept decit la 30 si nu mai amesteci berea cu vinul si ai inca hormonii activi ca s-o i-a razna cu gindul la viata irosita (s-a potrivit!) de pina atunci. Si-atunci, deciziile sti sa le dibuiesti cu ochii-nchisi …..Trecem peste scurta introducere (oare de ce vorbesc atit de mult ? )si sa zicem si-o cintare…..Happy birthday to you, Happy B-day to you, Happy B-day dear Adrian…Haaappy B-day to youuuuuuuuuuuuu !…Muzica pune-o care ti-e tie mai draga si insoteste-o de tot binele din lume pe care ti-l doresc sa-l ai in fiecare moment crucial al vietii tale ! ( In celelalte momente e nevoie si de mai putin bine, ca altfel am zice precum ardelenii: o turbat de bine !)…..Si-o urare de prin preajma: sa te ” irosesti” in PR-uri de 10 puncte !

Scrie un comentariu: