Eclipsă de lună, de apă rece, de curent şi…cine ştie, poate mâine se gândesc să ne taie şi gazele

De vreo două luni încoace

Presa nu mai tace.

Zi de zi ne spune:

Apă rece…pace.

Fiind plecat din Bacău de mai bine de-o lună am citit presa locală şi-am văzut anunţurile în care se tot menţiona că în perioada x-y programul de furnizare a apei va fi modificat, astfel încât să poată avea loc lucrările pentru a nşpea mia aducţiune de nu ştiu unde. Ştiţi voi, programul ăla mult discutat şi disputat între foştii şi actualii… Dar n-am văzut să specifice pe undeva că nici la jumătatea lunii iunie nu vom avea apă rece în mijlocul zilei.. Când afară sunt 30 de grade tu nu poţi să beneficiezi de nişte servicii absolut normale într-un oraş european. Apropo, mai tindem spre titlul ăsta sau ne resemnăm şi cu cel de comună europeană. La urma urmei o comună nu presupune standarde atât de înalte.

Să revenim. Astă-seară a fost eclipsă de lună. Şi ce credeţi că şi-or fi spus meşterii de la EON? Mă băieţi, şi-aşa e beznă afară. Hai să intrăm şi noi în comuniune cu natura. Stingem luminile şi poate o punem şi de-un Moonwalk.  Şi le-au stins. Şi o bună bucată din partea de sud a oraşului a rămas în întuneric.

Acum eu sper că cei de la EON gaz nu sunt tot atât de glumeţi încât să ne taie şi gazele. C-am ajunge ca- filmele cu Stan şi Bran. Numai că ăia nu prea aveau gaze pe-atunci.  De fapt aveau, dar n-aveam noi.

3 thoughts on “Eclipsă de lună, de apă rece, de curent şi…cine ştie, poate mâine se gândesc să ne taie şi gazele”

  1. Ehhhhheee :)) eu am ramas si fara gaz acum o saptamana, din cauza unei inspetii tehnice asa ca nu te pune cu prostii ca atunci cand vine vorba sa-ti taie o facilitate nu-ti bat la usa dar atunci cand vine vorba sa le umpli buzunarele ia sa vezi cum te gasesc. :Caveman:

Scrie un comentariu: