EON şi-a băgat picioarele în meciul naţionalei. Iar explozie, iar beznă

N-am nimic cu EON, dar cred că pentru servicii de tipul acesta şi acesta ar trebui să primesc o factură mai uşor de suportat luna viitoare.

În această seară băieţii buni şi-au dat seama că a trecut cam mult de la ultima pană de curent importantă şi pe la 8 jumate s-a făcut întuneric. Bineînţeles, totul a fost precedat de o bubuitură destul de puternică, posibil o explozie. În minutul următor am pus mâna pe telefon. Ştiam deja că toată lumea aşteaptă să sune altcineva la echipele de intervenţie. La capătul celalalt al firului răspunde o persoană care habar n-avea ce se întâmplase. Până acum eu îmi imaginam că gigantul ăsta are o reţea pusă la punct şi un sistem electronic care îi avertizează când şi unde apar probleme. S-ar putea să mă fi înşelat. ”Vom trimite echipele”.

Peste o oră şi-un sfert sun din nou. Meciul naţionalei începuse. De la EON nu venise nimeni încă. ”Totul se va rezolva până la ora 24:00”. Poftim? Patru ore ca să verifice câteva posturi de transformare? Probabil că angajaţilor le-au fost luate maşinilie şi-au primit la schimb biciclete. Însă mai degrabă îmi era ciudă pentru că la blocul din faţă se vedeau becuri aprinse, la blocul din spate asemenea. Curat ghinion, nu credeţi?

Din fericire pe la 10 şi-un pic lumina sfântă a EON-ului s-a pogorât din nou printre clienţii păcătoşi. Mâine le voi solicita programul de pene de curent pentru luna septembrie, să nu ne mai ia pe nepregătite.

2 thoughts on “EON şi-a băgat picioarele în meciul naţionalei. Iar explozie, iar beznă”

Scrie un comentariu: