Episoade cu femei

Urmare de aici.

Episodul 4. Femeia bumerang

Odată nu puteam scăpa nicicum de o gagică. Ne certam, ne despărţeam, pleca şi se-ntorcea. Am încercat să o fac să sufere: am înşelat-o, am minţit-o, i-am băut salariu’ etc. De fiecare dată s-a-ntors.

Aşa că am lăsat-o şi-am plecat io.

Episodul 5. Femeia fantomă

Am avut o gagică pe care probabil o chema Geta. Îi singuru’ lucru pe care l-am ştiut vreodată despre ea. Am cunoscut-o în discotecă, am dus-o acasă şi când m-am trezit nu mai era acolo. A mai apărut după câteva zile, a bătut la uşă şi-a intrat. Ne-am futut, am adormit şi dimineaţa iar dispăruse.

Iniţial am crezut că-mi fură de prin casă, da’ culmea, că nu-mi lipseau portofelu’, telefonu’, butelia sau alte lucruri de valoare (restul nu mă prea interesa). În fine, cam aşa a decurs relaţia noastră, nici măcar nu ştiam ce să le zic altor gagici care mă întrebau dacă am prietenă; ce plm să le zic, că nu ştiu?

Într-o zi o dispărut de tot, la fel cum o apărut…

Episodul 6. Femeia grisină

Aveam o gagică atât de slabă încât putea fi numită aşa, lejer. Serios, trebuia să ies cu ea în oraş de două ori, ca s-o vadă lumea o dată. O trebuit chiar să-mi pun plasă de ţânţari la geam, să n-o tragă curentu’ afară când deschideam uşa.

Să nu credeţi că nu-mi plăcea, v-am explicat că sunt genu’ care-mpuşcă şi prepeliţă şi căprioară. Da’ mă enerva maxim că atunci când ne futeam, trebuia să am grijă să nu scap pula pe mâna ei, că i-o rupeam.

Într-o zi am uitat-o undeva; să-mi bag pula dacă-mi mai aduc aminte unde…

Va urma (tot probabil)

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

9 thoughts on “Episoade cu femei”

  1. Timpul se duce oricum, poate e pierdut.. in schimb ce citesc la “irositi”, compenseaza toate secundele petrecute aici..

  2. =) deci e control la munca la mine, dar eu rad de nu mai pot 😀
    PS.Laba trista ala, cum de nu a mai comentat?

  3. @gaby…eu cred ca inca incearca sa-si dea seama daca au lui au fost toate intregi sau daca totalu lui i e format din ,5 -uri 😛

Scrie un comentariu: