Episoade cu femei

Episoldul 1. Femeia pendul

Am avut odată o gagică care putea fi numită aşa. Adică nu datorită mişcărilor din pat, ci datorită faptului că pendula între ideologii mai repede decât secundaru’ ceasornicului cu cuc, pe care ţin minte că-l avea o bunică de-a mea pe perete, când eram cichito.

Cum la început trebuie să fii puţin diplomat cu fata până o cunoşti, după o perioadă de mergem la prăji’ sau la film?, mergem la disco sau la chef?, ne futem la mine sau la tine?, mă interpelează duduia contrariată:

Vai, dar eu am nevoie de un bărbat adevărat, care să mă sprijine, să mă conducă în viaţă.

No stress, rezolvăm!

Astfel, am început să bat cu pumnu-n masă, să se facă lucrurile cum zice bărbatu’, adică eu (a se nota că nu am înjurat sau lovit vreodată vreo femeie la modul serios)! După o vreme, mă interpelează din nou:

Vai, dar acum eşti agresiv, nu mai ţii cont de părerea mea!

Apoi am ţinut cont şi de părerea ei:

Vai, dar nu eşti deloc romantic!

Apăi tu!, io te las, să te duci să-l cauţi pe Pretender, ăla care îi altcineva în fiecare zi, deşi mă îndoiesc că o fi pe placu’ tău!

Episodul 2. Femeia semilesby

Altă gagică de-a mea avea nevoie de un băiat sensibil, care să înţeleagă lumea ei plină de fluturi gingaşi, iepuraşi muştăcioşi ş.a.m.d. Amu’ o să-ntrebaţi la ce dracu mi-ar trebui aşa muiere? Un pescar adevărat pescuieşte orice peşte. Că-l mănâncă, că nu-l mănâncă, îl pescuieşte, să-l aibă-n palmares. Un mascul adevărat face la fel: umblă după orice tip de femeie, s-o aibă-n palmares.

Aşa că şi eu căutam cu lanterna drumu’ spre bikinii fetei. Şi m-am făcut sensibil; normal, mi se potrivea ca nuca-n părete. Îmi spunea vai, uite ce nume-de-floare-îmbârligat frumoasă! Şi io de-acolo daaaa, ai dreptate, iubita mea! Că habar n-am de nici o floare în afară de trandafir, că are spini. În rest, ‘mniezău cu mila, mă uit la ele ca vaca-n conductă.

Am părăsit-o când mi-am dat seama că începea să mi se pară amară berea.

Episodul 3. Femeia portar la karate

Am avut o femeie pe care nu puteam s-o fut; adică, să nu-ţelegeţi că m-o lăsat mineru. Totul era bine, ne apucam de preludiu, ne sărutam, ne frecam unu’ de altu’, ne dezbrăcam şi când să intru la căldură…se răzgândea. Mi-am zis că-i virgină şi poate are nevoie să se obişnuiască cu ideea.

Am mai lăsat-o puţin, apoi am început să-mi pun întrebări şi am ţinut o discuţie cu ea. Mi-a zis că e ok, că mă vrea înăuntru şi cu proximă ocazie ne futem de ne sar mucii pe pereţi. La proxima ocazie s-a repetat iar faza. Am mai ţinut o discuţie în care i-am explicat că dacă nu vrea, mai bine să nu ne mai amăgim şi să ne vedem de treabă fiecare.

Din nou mi-a promis că la proxima ocazie rupem salteaua. Apoi, în aceeaşi seară, după alte pupăceli şi frecături, când să ne conectăm prin fibra seminală, iar se eschivează. Aşa că mă-nervez şi-i fut o palmă peste buci de i-au rămas urmele de la degete vreo trei zile. Moment în care ea începe să respire greu, se înfige-n ţapă ca condamnaţii lu Ţepeş şi începe opturile. Virgină my ass!

Aşa că din seara aia, înainte de fiecare partidă de harsex trebuia neapărat să ţinem o partidă de semi-karate să-i înroşesc bucile şi obrajii. N-am putut să nu mă gândesc ce relaxant trebuie să fie să fuţi asemenea femeie, dacă ai o viaţă stresantă. Femeie cu sac de box încorporat; nici un om nu s-ar fi gândit la aşa invenţie…

Am părăsit-o când am realizat că zilnic bat o femeie degeaba. Şi m-am gândit că sigur, undeva în lume, există un bărbat superstresat de viaţă, care are mai multă nevoie de ea decât mine…

Probabil va urma…

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

18 thoughts on “Episoade cu femei”

 1. Sigur ca da… Si noi toti masculii am futut cate 2000222 femei una mai una decat alta.
  Ai trecut de polutiile nocturne? Sau inca mai ai fantezii cu colega de banca din gimnaziu?
  Hai sa nu o mai dam in diverse. Si tu si “colega” de blog ar fi bine sa luati o camera. Impreuna sau fiecare. Cum va place. Ah…. si o viata…. Tot la fel, impreuna (ca va potriviti) sau separat (sa va impartasiti experientele).

 2. Ce-mi place de unii din astia care se manifesta si nu cred numa din cauza frustrarilor ca ei n-au avut parte numa de una care nici macar nu stia ce-i ala futut :))

 3. Si nu ma pot abtine sa nu-i spun ceva si lui “Lenin”.. Astazi omul e liber sa se exprime, asa cum si tu ai facut-o, sa-si spuna experientele si trairile proprii, de ce nu.. Ca doar nu vor scrie despre poze “senzational-socante” cu Whitney Houston in sicriu ori cu mai stiu eu ce “sugativa” prinsa fara chiloti pe “sticla”. Alea sunt stiri pt retarzi..

 4. Cris…nu te stresa, dă-i dreptate omului, că poate o fi stat p-aproape de şorloboanca mea şi ştie sigur când depăşesc 🙂

 5. ‘mniezau cu mila ca-n rest mineru-i baza! :))))))))))))))))))))))) Doamne, multi ai scapat peste gard mai Florine !

 6. Episodul 2 cand apare? 😀 deja astept cu nerabdare 🙂
  @Vladimir, fugi la munca…aia cu mana, stii tu

 7. FLORINE… te rog explicami ca nu itelesei cum fu aia cu virgula 5 de la coment :)) adicatea ori era pitica si o consideram jumate dintr-un intreg de dimensiuni normale? ori altfel cum? 😛

Scrie un comentariu: