Eşti român? Joacă-te singur!

Mi-au ajuns ieri sculele de la eMAG.ro (normal, de aia n-am avut timp să scriu pe blog) şi noah, am încercat şi eu, ca tot omu’, să mă implic la un FIFA 13. Nasol, nu se poate. Lipseau părţi din meniu, nu găseam nicicum unde să bag codu’ ăla, de jucat online.

Intrat pe forumuri, cercetat, nimic. Într-un singur loc spunea că trebuie să intri în Playstation Store şi să downloadezi o chestie sau, mă rog, să o reinstalezi. Problema era că nu voia nicicum să se conecteze, nici la PStore. Eram pe cale să renunţ şi să mă apuc de jucat singur, când am încercat ceva chestie şi mi-a dat mesaju’ the service you are trying to acces is not available in your region.

No shit!? Păi ce treabă are regiunea cu banii? Am plătit chestiile, lasă-mă să mă joc! Eh, ne merge aşa, oricum. Resetat Playstationu’ şi făcut cont nou, pe UK. Merge ca uns. De unde deduc că, dacă eşti român, n-ai voie să te joci în reţea, joacă-te singur!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

3 thoughts on “Eşti român? Joacă-te singur!”

  1. Asta e pericolul cumparaturilor pe net, ca pe toti ne-a luat valul cu el, dar cum sa iti cumperi un pantalon fara sa il incerci? eu tot din magazinele clasice o sa imi fac cumparaturile, pentru vad ce cumpar si pot si testa.

Scrie un comentariu: