Etalon pentru jenibil

Jenibil îi un neologism inventat de mine (uitaţi-vă la comentariile articolului), din prepuţul gândirii mele de filozof (cu ‘z’). Îi un cuvânt care descrie un lucru aflat la intersecţia penibilului cu jenantu’. Ştiţi, genu’ de lucru la care ţi-e ruşine să te uiţi ştiind că protagonistul acelui lucru face parte din aceeaşi specie cu tine; uneori chiar mai rău: e şi de aceeaşi naţionalitate!

O ştiţi pe Thaya? N-o ştiţi, că n-aveţi de unde. Îi o cântăcioasă românească; o avut vreo trei melodii, după care o dispărut la fel de inopinant cum o apărut. Prima ei piesă pe care am auzit-o mă bântuie din când în când…e frumuşică şi îmi aduce aminte de nişte vremuri faine. În fine, motive neinteresante, da’ cert îi că aseară am căutat melodia pe Youtube:

Ştiu că pe Youtube circulă o turmă mare de idioţi, şi e locul perfect pentru a trolla puţin, aşa că am citit şi comentariile postate. Mi-au atras atenţia nişte comentarii:

 Curiosss ca tot omu’, zic că îi musssai să assscult şi eu melodia originală, adică Dan The Junior – Dance with me girl. Assstfel l-am găsssit pe frate-sssu lu’ Fernando:

Dap, îi jenant să furi o melodie de la o anonimă, îi penibil să pretinzi că e a ta, şi îi jenibil să faci lucrurile astea în timp ce o cânţi mult mai naşpa pentru că n-ai voce şi eşti sssâsssâit!

Şi ca sssă nu rămâneţsi ca-n prun, iată şi piesssa de rezissstenţă sssemnată Dan The Junior a.k.a. Dan Juniorul, ssse ştie:

Curat jenibil, coane Dan!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

8 thoughts on “Etalon pentru jenibil”

  1. Ai dreptate din câte văd, dar sincer…nu ştiam nici melodia, decât refrenu’ :))

  2. Dan the Junior & U Byta Anda, doamne unde-am ajuns in tara asta. Mai degraba-mi pun o bere rece si ascult niste vocal trance.

Scrie un comentariu: