Tutoriale de autosatisfacere (trade mark)

Cum tocmai am fost criticat pe vechiul blog ca nu imi place blogu’ despre alaptat si ala cu pitipoance goale, de catre un labar ereditar, am hotarat sa scriu si eu tutoriale de succes.
Primul din ele va fi acesta, despre masturbare. Trecem la treaba:

Teoriile alcoolemiei (4)

Betiv high. Adica la inaltime. Probabil va gandeati ca nu mai am inspiratie. Nu este adevarat. Am fost la munte. Din motive pe care nu le inteleg PDA’u meu refuza sa scrie pe blog. Da’ […]

Avem cu ce, baaa!

Am scris si pe vechiul blog despre vedetele romanesti. Nu ma fascineaza emisiunile tv dar din lipsa de ocupatie, te mai uiti si la cacaturi.

Psihologie MUIEreasca (1)

Daca nu v’ati dat seama pana acum, geniul meu creativ-cercetator se intinde asupra tuturor domeniilor stiintei. Inevitabil am ajuns si la aceasta categorie de psihologie a femeii. Unii veti spune ca nu este nimic de […]

Manellica (explicatii stiintifice)

De curand mi’am dat seama ca imi plac manelele. Avand in vedere ca singurul loc unde ma pot duce sa beau bere sambata seara e un maneloclub de succes, nu am ce face decat sa inghit ce se vinde la prostime.

Teoriile alcolemiei (1)

Imi place berea. In general le place tutror masculilor. Daca nu iti place berea nu te poti lauda cu calitatea de barbat. Femeile o urasc deoarece pierd teren continuu in favoarea berii.

Economie de pixeli

Traim intr’o lume ecologica. Atat de ecologica incat reciclam si cacatu’. Scriem mai putin sa nu mai consumam atata hartie si sa salvam padurea (asta e valabil numai in state civilizate, nu si la noi unde birocratia defriseaza cot la cot cu gateristii), folosim mai putin plastic si alte materiale greu dezintegrabile.

Lumea modei

Lumea modei ma depaseste. Adica de ce trebuie sa apara intotdeauna un pulalau care sa zica “-Anu asta se poarta gri”, si toata lumea executa. Sa mori tu! Io vreau sa port roz cu dungi, si ce pula mea vrei?