Eva te învaţă cum să înşeli!

Oare chiar s-a tâmpit lumea de tot? Cum dumnezeu meu sa scrii un articol prin care să inveţi femeile să înşele? Bine, sunt de acord cu faptul că trebuie să fii prea proastă să citeşti un articol şi apoi să te apuci să-ţi înşeli iubitul urmând instrucţiunile de acolo, dar frate cum naiba să sfătuieşti femeile Fatăăăă, du-te şi ţi-o trage, ce dacă eşti măritată?!.

Faza care m-a dat pe spate a fost Nu lăsa remuşcările să te afecteze. Adică, nu contează că ţi-o tragi în draci cu altul în timp ce fraierul crede că eşti la mama-soacră, nu trebuie să ai remuşcări, orgasmul ăla compensează orice urmă de pe conştiinţa ta!

Dragele mele, de cuvantul flit aţi auzit? Dacă nu-ţi mai place de amărâtul ăla părăseşte-l şi vezi-ţi de drum!

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

7 thoughts on “Eva te învaţă cum să înşeli!”

  1. Foarte drăguţ, n-am ce zice. Mai trist este că unele pun botul, ca şi la articolele alea din revistele pentru adolescenţi care te îndeamnă să ai aventuri de-o vară, de-o iarnă, de-o vacanţă atunci când mama şi tata te sustrag de lângă preadulcele iubit…

    Na, unii trebuie să îşi justifice leafa…

  2. Da sunt alea care te invata cum sa te feresti de parinti cand ai un iubit care lor nu le place, ceva de genu ‘hai sa invatam copii sa minta, adultii sa fie infideli si o sa fie bine’. Citeam azi in Evenimentul ca romanii nu prea au ce manca, poate de foame fac asa.

  3. dau eu de bani si o sa comand un articol de genul asta ,dar o sa le sfatuiesc sa se culce cu mine :))))

  4. stii care e faza? articolele de genul asta sunt prosteli adevarate, dar uite ca isi ating scopul. a fost citit. Asta este si scopul unei reviste comerciale in fond si la urma urmei.

Scrie un comentariu: