ExplorIT – ziua 1

Participantii sosesc pe rand unul cate unul sau in grupe, in functie de cati s-au calificat din fiecare oras iar orasele participante din acest an nu sunt deloc putine: Blaj, Zalau, Braila, Panciu, Piatra Neamt, Buhusi, Bucuresti, Galati etc.

La ora 5:21, cand au ajuns primii participanti am zis in mod neoficial start celei de a doua editie a concursului care pentru noi a reprezentat un vis frumos ce am reusit sa-l transpunem si in realitate.

Astfel incepe frenezia, nerabdarea si dorinta de a face totul cat mai bine cu putinta. In acest moment dorintele si nevoile participantilor sunt prioritare nevoilor organizatorilor. Este foarte important ca ei sa fie multumiti de tot ceea ce se intampla in timpul concursului iar surprizele placute nu vor fi deloc putine.

Un alt punct important al acestei zile este deschiderea, deoarece e foarte important startul oficial, prima impresie, primul contact dintre organizatori, participanti, media sau chiar  sponsori. Cu totii trebuie sa fie multumiti, fiecare in functie de particularitatile cazului si speram ca totul va fi pe placul lor.

Spre finalul serii ne-a gasit undeva in The Stage, unde participantii au facut karaoke, au dansat si s-au distrat, socializand si cunoscandu-se unii cu altii. Din punct de vedere organizatoric totul a mers aproape perfect. Acum este tarziu si asteptam ziua de maine care va aduce multe surprize pentru toti cei ce fac parte din acest concurs.

sursa foto: www.kristofer.ro

Scrie un comentariu: