Cea mai farsă de 1 Aprilie

Nu, nu articolu’ îi farsă, ci ceea ce vă povestesc io. Mno, să fiu şi io în pas cu lumea şi cu moda, am zis să păcălesc pe cineva azi. Ştiţi care-i cea mai tare păcăleală? Să fii atât de bun la farse încât să te păcăleşti singur! Şi, că tot mi-e la îndemână, zic ‘hai să-i pic blogu’ Vienelei, să ne distrăm puţin’. Nu că ar fi vreo idee excelentă sau inovatoare, da’ ştiu că ţine la blogu’ ei şi se stresează enorm când nu merge ceva.

Şi se apucă ipse să umble pe la linkuri, adresa principală, în ideea că o să dea eroare când introduci adresa. Da’ tre’ să vă mărturisesc că io umblând în WordPress sau HTML, îs ca un boxer care încearcă să smulgă un fir de păr cu mănuşile puse, dacă înţelegeţi cum zic. Îs aproape mai bun decât Vanghelie la limba română sau decât Anastase la numărat.

Am reuşit să buşesc blogu’…doar că ups!, n-am mai ştiut să-l repar (mnoh, să fac o reparaţie de control, să ştiu că pot să-l restaurez, când o fi nevoie). Ciuciu, că nu mă mai puteam loga; şi-apoi să umbli şi să editezi direct în codu’ sursă, îi treabă de chinez bătrân şi pensionar, pe deasupra. Şi aşa am pierdut io vreo oră jumate, încercând să repar ceea ce trebuia să fie marea farsă pe ziua de azi.

Dar, cum îmi storceam io neuronu’ singuratic în căutarea unei soluţii, dumnezeul internetului mi l-a scos p-ăl mic al lu’ Juverdeanu, în calea messengerului. Căruia i-a luat vreo aproximativ circa cam 17 secunde să repare buba. Adică io încă mă chinuiam să-i explic faptele mele de vitejie, când el deja rezolvase treaba…

Aşa că, înciudat, am băgat nişte text rusesc la Vienela pe blog şi i-am schimbat parola de logare! Să fim chit! 😀 Oricum, cel mai mare păcălici pe ziua de azi, îs tot io, că m-am păcălit singur să pierd o oră jumate amproasta!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Cea mai farsă de 1 Aprilie”

  1. Daca as fi crezut ca exista cel de sus, as fi spus ca a avut el grija sa ma razbune pentru toata spaima indurata aseara. :))

Scrie un comentariu: