Farse la telefon 2

E al doilea mesaj de gen pa care-l primesc. Prima dată părea că a fost trimis de sistem, cu ajutorul unor neni care au hăckuit un centru de SMS-uri din afara ţării. După ce probabil operatorii s-au prins şi au stopat hemoragia de mesaje electorale, postacii au trecut pe cartele prepay. Sau ăştia-s doar nişte lacheţi care se bagă-n seamă?

Oricum, partea bună e că amu le poţi răspunde:

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

12 thoughts on “Farse la telefon 2”

  1. Povestea cu SMS-urile e planificata de USL, face parte din campania pt referendum, am frunzarit din stenogramele lor cu tactica pt “adormirea fraierilor”. (daca vrei, iti dau link-ul cu stenogramele)

  2. Mda, și mie mi-au trimis unii un mesaj azi. Cam târziu… Că vara nu dorm (ei), că nu au somn și de-aia se duc să voteze. Le-am răspuns (deși sunt conștient că virgulă cartela era demult aruncată) că mă doare-n pulă de ce fac ei vara și că, totuși, m-am hotărât să votez cu mamele lor, la rugămintea fierbinte a acestora.

Scrie un comentariu: