Făt-Frumos

Scuză-mă, ăsta e momentul în care te prefaci că mă cunoști, că știi prin ce-am trecut, îmi spui 2-3 vorbe de duh și eu ar trebui să realizez că viața e roz, că bărbații nu sunt niște nenorociți și că femeile nu sunt curve? Pentru că dacă e…l-am ratat.

Nu sunt distrusă. Nu trăiesc o dramă. Nu reflectez asupra sensului vieții. Nu sunt o prințesă la nevoie, iar tu nu ești Făt-Frumos. Nu poți să-mi întorci spatele și apoi să revii ani mai târziu sperând să găsești o fetiță speriată pe care să o ajuți. Nu e nimic de reparat aici.

Am trecut peste. Am acumulat experiențe care au făcut ca experiența pe care vrei tu acum să o risipești să pălească prin comparație. Sentimentul tău de vinovăție nu valorează nimic. Vinovăția nu valorează niciodată nimic. E inutilă.

Nu sunt distrusă. Am o viață, un job, planuri și scopuri în viață Tu nu ai ce căuta în ele. Nu e loc și pentru tine.

Nu sunt o prințesă. Nu sunt un personaj din basme. Nu am balauri în viață. Sunt o persoană, cu nevoi, sentimente reale..iar tu…tu nu ești Făt-Frumos.

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

Scrie un comentariu: