Femeile nu ştiu să parcheze

Ok, e momentul să o spunem pe faţă, să nu ne mai ascundem după deget. Femeile stau prost de tot la capitolu’ parcări. În Germania, spre exemplu, s-a privit adevărul crunt în ochi şi s-au creat parcări mai late pentru gagici. Da’ nu vreau să repet o placă veche şi obosită, fără demonstraţie.

Să înţelegem odată că femeile n-au simţu’ orientării în spaţiu la fel de bine dezvoltat ca bărbaţii şi din acest motiv le e destul de greu să bage un fier mare într-un loc strâmt! Au o scuză valabilă, da? Dar să vedem cum parchează o femeie bicicleta, un fier destul de mic şi foarte manevrabil:

Legendă: rastel de biciclete la vreo şapte metri, copac la vreo cinci şi perete julit de alte biciclete la doi metri. Da’ mai bine o rezem io aici de canatu’ geamului, că poate, cu puţin noroc, nu pică şi nu sparge ditai geamu’ de trei metri!

Bonus, bicicleta avea şi cric.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

9 thoughts on “Femeile nu ştiu să parcheze”

  1. Doamne…cum generalizati voi barbatii… sunt unele femei care stiu mai bine in comparatie cu unii barbati… 🙂

  2. @Ina, dap, dacă iei cel mai slab mascul şi cea mai bună fomeie (la condus mă refer), ai dreptate. Da’ în general cam aşa e.
    @gabi, da, la dânsul!

  3. Mno… majoritatea femeilor nu se pricep la parcat, circulat, stat pe scaunul din dreapta si asa mai departe…

    Exista si specimene de care se vorbeste mai sus dar sunt… rare!

  4. Hihi, tu nu ai inteles esenta, este sprijinita de geam ca sa poata fi vazut hotul cand o ia. Adicale nu are vedere ca supermen sa vada prin perete. ‘teles acum?

Scrie un comentariu: