Fetelor, chiar vă plac aceste…chestii?

Sunt un profan al modei, genu’ ăla care se îmbracă bărbat-like, își rade barba și pătrunjelu’ de la subsori. Nu mă dau în vânt după cine știe ce ținute și nici nu sunt din categoria care crede că tot ce e nou e și frumos. Sigur, sunt și dezavantaje în asta, că uneori adopt unele chestii doar când sunt deja prea mainstream, dar sunt și unele aventaje, spre exemplu că nu aș ajunge niciodată să port așa ceva:

Pe bune, cum să ajungi să porți așa ceva în afara situației în care te-ai pișat pe tine, ți-e frig și nu ai la îndemână decât un sac de gunoi? Sau așa:

Bine, poți ajunge în situația și mai nefericită de a purta așa ceva:

Eu nu îmi explic cum ai putea ajunge să porți chestiile astea în afara faptului că te-ai trezit buimac, ți-ai dat seama că ai întârziat la lucru și ți-ai legat plapuma de tine cu o eșarfă de-a nevestei găsită pe cuier. Nu văd altă scuză. Apropo, aici găsiți celelalte creații ale acestui mare designer de modă masculină.

Întrebarea mea e…fetelor, chiar vă plac aceste…chestii? Că de ținute nici nu poate fi vorba…

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Fetelor, chiar vă plac aceste…chestii?”

Scrie un comentariu: