Fiind adolescent după gagici umblam

#pevremeamea era foarte naşpa să ai 16 ani. Era fix perioada aia imediat următoare după descoperirea sexualităţii şi aflarea faptului că se poate face sex cu o femeie. Şi era nasol pentru că proastele de vârsta mea ţinteau mai sus de 16 ani, la puli mai mari şi mai erecte, iar ălea mai mici cu doi-trei ani încă nu rupeau paturile p-atunci (deh, idei învechite, ce să-i faci…).

Drept urmare, n-aveai decât să te mulţumeşti cu firmiturile hăndrălăilor mai mari. Io m-am descurcat totuşi, că m-am prins destul de repede că sunt mai înalt decât media adolescenţilor de 16 ani şi am împlinit rapid 19. Da’ am avut şi prieteni care erau virgini şi părea că nici n-au de gând să ia măsuri pentru a remedia situaţia, deşi înlăuntrul lor îşi doreau cu tot dinadinsu’ să nu mai fie.

Şi aveam, în gaşca de la ţară cu care umblam pe vremea aia printre oamenii mari din discoteci, vreo cinci prieteni din ăştia virgini şi fără perspective prea roz. Care prieteni se organizează subit într-o semigaşcă şi se hotărăsc să meargă la o discotecă dintr-un sat vecin, că oricum ei n-aveau gagici la noi în sat şi nu-i reţinea nimic.

Nah, au calculat ei că poate acolo i-or vedea fetilii mai frumoşi, deşi puteau să-i vadă chiar casanovi, din moment ce ăştia puteau fi dezvirginaţi doar dacă i-ar fi futut femeile pe ei… Mă întâlnesc cu ei a doua zi şi aveau toţi o expresie de zâmbet-tâmp-cu-gura-pân-la-urechi.

Îşi găsiseră gagici. Toţi cinci. Chestia asta îi echivalentă cu a câştiga la loto fără să pui bilet, dacă mă-nţelegeţi. Ca şi cum ar fi eclipsă de soare şi de lună concomitent. Ca şi cum ai descoperi ţigan care nu fură. Ce mai, era megaştire. Şi am bănuit că probabil au ajuns pe la vreo discotecă unde erau numa’ gagice, altfel era chiar imposibil…

Şi nu existau telefoane, să le cer poze sau să sunăm fetilii, să ne vedem cu ele. Nu, întâlnirile se ţineau doar sâmbătă seara, la discotecă, era singura zi din săptămână în care ţărăncile nu trebuiau să se culce devreme, că duminică nu mergeau la sapă. Ştiu, pare trist, în zilele astea în care discotecile se ţin lanţ, toată săptămâna.

Aşa că noi ăştia mai fraieri, care sărutam consătence, am aşteptat ca pe jar o săptămână, să mergem la discoteca-minune, să vedem gagicile prietenilor noştri virgini – care nu mai conteneau cu laudele – şi, de ce nu?, să agăţăm şi noi ceva proaspăt.

Şi veni ziua mult aşteptată; şi ne ferchezuim noi mai aspăsat decât de obicei, ne punem treningurile de paradă şi plecăm cu pepturile înainte, să zăpăcim ţărăncile vecine. Ajungem acolo, ajung şi fetilii. Cinci la număr; frumoase. Se uită la noi, noi la ele.

Îi fac semn unuia dintre ei, să le aducă să le cunoalştem şi noi şi să le-ntrebăm dacă mai au de unde scoate nişte pretene vânjoase, aşa, ca ele.

Păi stai, că încă n-am vorbit cu ele.

Ce n-aţi vorbit?

Dacă vor să fie gagicile noastre, am zis că le întrebăm în seara asta…

Da’ ce-aţi vorbit cu ele?

Nimic…

Aşa îşi găsiseră ei gagici: ei cinci, ele cinci, se potriveau la număr, erau frumoase şi atât. Să mai zic că am vrut să mă duc io să vorbesc cu ele şi s-au manifestat foarte gelos? Apoi m-am oferit să le fac lor cunoştinţă cu ele. Pula, aproape să fugă din discotecă.

Când, într-un final, am reuşit să-i apropiem oarecum de ele am aflat şi de ce cinci fete aşa frumoase erau singure: una dintre ele avea vreo şapte fraţi foarte vestiţi acolo-n sat; şi nu pentru că erau paşnici şi rezonabili ci pentru că cafteau pe oricine-i enerva.

Fiind singura fată între atâţia fraţi hăndrălăi, vă daţi seama cum erau trataţi potenţialii futălăi de la curu’ florii cu şapte grădinari… Aşa că ne-am întors mult mai repede decât ne-am dus; evident, convinşi de număru’ hăndrălăilor şi de instrumentele pe care le vânturau deasupra capului.

Am pierdut legătura cu prietenii mei de pe vremea aia, da’ am curaj să pun pariu că cel puţin vreo doi dintre ei încă sunt virgini…

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

5 thoughts on “Fiind adolescent după gagici umblam”

  1. Plecau si baietii din blocul meu intr-un sat vecin dupa fete, purtau razboaie cu baietii de acolo si ii pandeau la masina, cand veneau la liceu in oras. Mult mai radeam pe seama lor, mai ales ca nici unul nu a reusit sa puna mana pe vreo fata din satul acela. :))

  2. :)))) Bune si faine amintiri….da’ ia aminteste-ti de materialul scris tot de tine referitor la fetili de pe vremea lu’ Ceasca ! Poate ca nu doar cei 7 samurai erau tot oful serii !

Scrie un comentariu: