Fiind băiet paturi cutreieram

Dap, am schimbat generic titlul seriei Episoade cu femei.

Episodul 7. Femeia PIB

Am avut o prietenă care, oricât de imposibil ar părea, era tot mai mică pe timp ce trecea; aşa, ca PIB-u’ României. Când am cunoscut-o, îmi venea pân la urechi. După un timp îmi mai ajungea pân’ la umeri. Mai târziu pân’ la piept; şi tot aşa.

Am părăsit-o când am realizat că pierd câte juma’ de noapte s-o caut prin pat. Apoi m-am gândit că poate nu se micşora ea, ci creşteam eu; prea târziu. 😛

Episodul 8. Femeia explorator

Genul de femeie pe care aproape orice bărbat şi-ar dori-o. Femeia care în timpul preludiului spunea chestii de genu’ cum ar fi să stau într-o mână, cu un picior legat de candelabru şi celălalt de clanţa de la uşă iar tu să mi-o tragi în timp e eu, cu mâna liberă joc singură barbut pe dezbrăcate!?

Iar eu trebuia să-i arăt cum ar fi…

M-a părăsit după ce am explorat-o în toate găurile şi prin toate procedeele imaginabile; probabil pentru unu’ cu pula mai mare, care s-o exploreze mai adânc…

Episodul 9. Femeia elastic

Am avut o gagică pe care trebuia s-o dezvirginez zilnic. Şi nu, nu era doar strâmtă; nu ştiu cum dracu’ făcea, da’ după ce trăgeam un futai (sau mai multe) pe cinste într-o zi, a doua zi avea iar himenu’ intact. Şi trebuia dezvirginată iar, dacă vroiam să dau acolo.

Am părăsit-o pentru că, în ciuda aparenţelor, e destul de stresant să dezvirginezi femei zilnic…

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Fiind băiet paturi cutreieram”

Scrie un comentariu: