Fiscul îşi face treaba!

E foarte vigilent şi doar mă ştiţi: eu când văd că autorităţile îşi fac treaba am orgasm multiplu şi trebuie să spun tuturor! Că autorităţile îşi fac treaba, zic! 😛

Alaltăieri a primit nevastă-mea o scrisoare de dragoste de la ANAF. Cum plicurile de la fisc nu aduc nimic bun, niciodată, l-am desfăcut oarecum temători: se întâmplase! Fiscu’ se prinsese că a întârziat juma’ de lună cu plata impozitului pe profit pentru una dintre firme!

Când am văzut cuantumul penalizărilor am crezut că-i o glumă proastă:

Îs curios cât o fi costat să trimită plicu’ prin poştă plus tipărirea celor trei hârţoage pe care scrie acelaşi lucru? Să nu mai pun la socoteală că aceeaşi firmă are de recuperat nişte deduceri de vreo 80 de lei de la acelaşi ANAF! Nu se putea echivala, cumva de acolo? Sau să se adauge suma la impozitul pe trimestrul următor?

Nu ştiu, întreb şi eu, oare nu era nici o altă soluţie decât să trimită un plic care sigur a costat mai mult decât penalizarea?

Sursa foto: financiarul.ro

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

7 thoughts on “Fiscul îşi face treaba!”

  1. Merge pe dracu.Ai vazut sa-i atentioneze pe aia care au datorii de milioane de lei noi?Eu nu 😀 tot pe noi astia mici ne ard

Scrie un comentariu: