Fostul e tot fostul

Oricât de mult ți-ai dori și oricât de mult ai vrea să te întorci în trecut, nu vei reuși nicicând, fostul e tot fostul și va fi mereu, nu va mai putea fi niciodată actualul.

M. a venit și a plecat, a plecat nervos și  trântind ușa, iar nu a înțeles de ce nu va merge. Însă, pentru mine, M. nu mai este așa cum îl știam Unde e cel de aici, unde sunt sentimentele pe care mi le stârnea? Sau poate el e la fel, poate eu nu mai sunt la fel…..

Fostul e fostul.

Atât.

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

6 thoughts on “Fostul e tot fostul”

  1. Corect, nici eu nu cred in foste prietenii redevenite prietenii sau in relatii devenite amicitii…nu exista! Cand ceva se strica intre doi oameni, e imposibil sa nu-ti amintesti ce n-a mers si sa nu deschizi din nou cutia pandorei!

  2. Imi permiteti sa va contrazic aici?:) Asa ziceam si eu ca ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust, ca daca au fost prea multe sigur nu mai merge dar uitati cum cateodata destinul ne mai joaca si feste. Si la mine a fost o pauza de vreo 2 ani timp in care se pare ca nu am reusit sa ne uitam unul pe celalalt chiar daca negam din tot sufletul. Cum a pornit impacarea? De la o invitatie la un pahar de vin facuta asa pentru amuzament sa vad daca vine. Ei bine… de la invitatia aia a trecut aproape un an si pot sa zic ca e mult mai bine ca prima data. Deci se poate zic eu. Totul e sa nu ziceti niciodata.. NICIODATA!

  3. Trebuie sa recunoastem ca de cele mai multe ori nu merge:)) Depinde de motivele despartirii, depinde de cat de mult isi doresc cei 2 sa fie impreuna iar etc. Mersi!

Scrie un comentariu: