FOTO Raliul Bacăului Chietrosu – Trebeş

Ce face un român normal când afară sunt cinci grade şi mai mai că ninge? Stă la căldură şi bea o ciocolată caldă/cafea/ceai/vin fiert, citeşte o carte, se uită la un film, şterge mesele prin malluri… Ce face un român mai puţin normal? Încearcă noroiul din pădurea de la Trebeş ca să vadă o bucată din Raliul Bacăului 2011. Apropo, ştiaţi că dacă staţi la mai puţin de câţiva metri de o maşină care urcă dealul în viteză riscaţi să vă prindă ploaia de meteoriţi?

8 thoughts on “FOTO Raliul Bacăului Chietrosu – Trebeş”

  1. Domnule Tudor, Dumneavoastra stiti ce inseamna o etapa de campionat national de raliuri? Eu, un iubitor de raliuri, care mi-am petrecut ziua de sambata in padure ma consider un om foarte normal, pe tine te vad un frustrat, ai postat un articol de c.c.t. Ai ideie ce a insemnat acest eveniment pentru orasul Bacau? Daca taceai era mai bine. Du-te si scrie astfel de articole la liceu.

  2. Domnule Anonim Lusss, si eu am fost la etapa de raliu, ca altfel nu scriam pe blog si nici nu publicam pozele. Eu zic sa iei o pauza, esti cam incordat. Scoate-ti morcovul sau da-ti drumul la curea.

  3. din gresala am dat peste acest articol: foarte prost facut, autor paralel cu lumea auto, paralel chiar cu lumea pasionatilor de ceva.
    Tare imi pare rau ca vad asa ceva…………..:(

  4. mosule, pasionatii cauta pe net tot felul de articole care sa le alimenteze pasiunea lor pentru lumea cu motor si dau despre comparatiile tale de KKT cu plimbaretii de mall si prietenii tai manelisti.
    mori incet si nu mai scrie

  5. Omule, ai o problema! Si eu am o problema cu oamenii frustrati. Ii rog frumos sa-si ia zborul. De ce naiba ai revenit daca nu ti-a placut articolul? Esti sadic, iti place sa te torturezi intelectual? Articolul e cumva incadrat la stiri sau la opinii personale? Nu vezi ca are tenta de pamflet? Hai, la abator!

Scrie un comentariu: