Fractură de neuron

Prima dată, Antena 3 a fost scoasă de pe DTH, deci a pierdut contactul cu 1,1 milioane de potenţiali telespectatori. Nu contează, audienţele au crescut. Cu ocazia referendumului, Antena 3 a fost cea mai urmărită televiziune în mediul urban, pe segmentul de telespectatori 65+, cu pensie sub cinci milioane şi datorii la bancă.

Mă rog, asta n-ar fi o problemă, dacă nu tot ei ar fi urlat ca descreieraţii, în seara cu pricina, că în Ardeal le bruiază cineva căcatu’ de televiziune şi oamenii nu se pot adăpa la izvorul lor de pupîncurism voiculescian. Or, aici e o fractură gravă de neuron: ai pierdut 1,1 milioane de potenţiali telespectatori, ţi-a crescut ratingu’ – să zicem.

Da’, pe lângă ăia, să mai pierzi încă o pătrime din potenţialii telespectatori şi să-ţi crească’ ratingu’ e ca şi cum ai susţine că o căruţă cu trei roţi merge mai bine decât o dacie cu patru, bă’ Cântar Media. Sau, pe logica voastră precedentă, o să ne explicaţi acum că ăia din Ardeal îs toţi pe DTH?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Fractură de neuron”

  1. Era o reclamă la un șampon… “New-York. Vânt puternic. Coafura își menține volumul”, sau, mă rog… Parafrazând,
    …Dana Grecu. Spume. Postul își menține audiența.
    Simona Gherghe. Bale. Postul are aceeași audiență.
    Mircea Badea. Figuri și bășini în cap. Postul are audiență și mai mare…
    Etc.

Scrie un comentariu: