Fumeia-i dracu!

Știți cum bărbații au obiceiul să se culce cu aproape orice tipă pică? Adică ei sunt pe sistemul ‘ei, hai’, adică chiar dacă tipa nu e cine știe ce și nici dorința nu e prea mare, daca pică ‘ei hai, să i-o trag și lu’ asta’. Ei bine, orice femeie și-o va trage vreodată cu tine,o va face cu un motiv, fie că e vorba de faptul că e vezi-doamne îndrăgostită sau pur și simplu are chef de sex, fie portofelul tău e destul de gros pentru ea, fie se răzbună pe iubitul ei care nu știu ce dumnezeu i-a făcut sau pe prietena cea mai bună care i-a furat prietenul în tinerețe, femeia nu face sex doar de dragul de a face sex, ea va avea mereu un motiv!

Citisem pe undeva, nu mai știu pe unde și cred că era una din legile lui Murphy o frază: ‘Să nu ai incredere intr-o femeie care te trage în pat ca și cum nu-ți poate rezista.’ Nimic mai adevărat! Eu,una nu am întâlnit bărbatul căruia să nu-i pot rezista, adică tipul care să mă facă atât de tare la psihic încât să nu-l pot refuza. Dacă nu am refuzat și am picat, a fost că așa am vrut eu, nu că nu i-aș fi putut rezista dacă asta îmi doream. Ca și femeie, îţi dai seama când ți se dă vrăjeală și orice bărbat îți va da vrăjeală (indiferent dacă vrea doar să se culce cu tine sau să te ia de nevastă). Totul e o chestiune de alegere. Alegi a cui vrăjeală să o accepți din motive ce țin și de persoana respectivă și de tine și interesele tale (emoționale, materiale și de care or mai fi).

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

One thought on “Fumeia-i dracu!”

Scrie un comentariu: