Ce fel de om îţi fură coşu’ de cumpărături în Kaufland?

Vâsleam io aşa încetinel prin Kaufland, încercând să ‘checkuiesc’ lista – care aducea a sul de hârtie igienic, la lungime – dată de-acasă, de nievasta irosită. Cum v-am mai povestit, bărbaţii au un simţ de orientare al dracu’ de prost, când vine vorba de poziţionarea produselor din supermarketuri (excepţie de la regulă face berea şi produsele pentru întreţinerea maşinii).

Aşa că ‘iau un gem de aici şi mă-ntorc treişpe rafturi să cumpăr zahăr vanilat‘. Şi e destul de greu să mergi împotriva torentului de cumpărăreţi în Kaufland, ştiţi voi, e ca şi cum ai încerca să înoţi în amonte sau ca şi cum te-ai pişa contra vântului… Aşa că las cărucioru’ binişor lângă un raft şi înot liber spre divizia de zahăruri vanilate.

După zece minute, mă întorc victorios, cu zahăru’ vanilat în lăbuţă, să recuperez cărucioru’ cu jumatea de listă deja bifată. Canci cărucior. Bă’, wtf? Cine dracu fură produsele pe care nici măcar nu le-ai plătit? Sau cam câte şanse ar fi ca un alt bărbat să aibă listă de cumpărături identică cu a ta şi să-ţi fure cărucioru’ cu cumpărături, din comoditate???

‘Pfff, dă-te dracu’ de bărbat nepriceput la cumpărături, acu tre’ s-o iei de la capăt şi îs curios cum citeşti produsele peste care deja ai mâzgâlit cu atâta ciudă’, mă autoapostrofam io în timp ce căutam frenetic cărucioru’. Îl găsesc, într-un final. Stătea cuminte, la cu totu’ alt raion decât îl lăsasem io…

[…]

După alte câteva minute de vâslit prin marea de oameni, când înainte, când înapoi, când cu cărucioru’, când pe jos, iau un nu-ştiu-ce din raft şi, când să-l aşez în coşar…’băăă, unde plm îs lămâile? Şi bănănuţele??? Şi pempărşii????? Hmmm…am luat alt cărucior, se pare…’ Apoi dosesc elegant cărucioru’ ‘furat’ după un tufiş de Pepsi ofertă 2+1 moca şi plec în căutarea căruciorului conţinător de lâmâi. Şi bănănuţe. Şi pempărşi…

 

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: