Furi, nu furi, vremea cupei trece

După o celebră expresie din popor care spune că (dați search pe google)…și-n fotbal treaba stă cam la fel. Presupun că știți deja la ce mă refer. La partida de Champions League dintre Barca și Milan. E clar cine a dominat meciul, dar nu prea e clar cine l-a câștigat…de drept, nu de fapt. În mod cert alta ar fi fost evoluția dacă arbitrul n-ar fi compensat greșelile din tur.

Și nu mai urlați pe forumuri pentru că nu e corect ce s-a-ntâmplat. Dacă un hoț sparge o bancă și fură 10 milioane de euro, vi se pare rezonabil ca bancherul să tripleze dobânzile ca să-și scoată paguba?! Eu spun că nu.

Și câteva detalii pe care sunt convins că nu le știați. În Spania federația este condusă de un anume Villar, care este totodată și președintele comisiei de arbitri pe Europa și mâna dreaptă a lui Platini. Ceva treburi necurate care s-au întâmplat sub ”domnia” prelungită a lui au fost dovedite. Atletic a fost salvată de la retrogradare acum câțiva ani datorită lui Villar. De-aici încolo se poate specula, la nivel de campionat, la nivel de cupe europene. Așa-i?!

Scrie un comentariu: