Get some fuckin’ sleep!

Azi dimineaţă întreaga Românie a suferit de un atac subit de panică. Ministerul Sănătăţii a ordonat imediat formarea unei echipe de specialişti pentru depistarea cauzei şi înlăturarea acesteia cât mai repede cu putinţă. Redăm comunicatul de presă, emis la scurt timp după începerea cercetărilor, când începuseră deja să se diminueze efectele atacului de panică:

În ceastă dimineaţă s-a constatat o epidemie de atac de panică la nivel naţional. Am format o echipă de cercetare şi intervenţie în timp record.

S-a constatat, aşadar, că atacul general de panică a pornit şi s-a extins cu repeziciune de la o cădere subită de Facebook, întâmplată în această dimineaţă între ora locală ZULU 9.00 şi 10.00 fix. Oameni din mai multe colţuri ale ţării au constatat cu stupoare că nu-şi mai pot accesa conturile.

Din fericire, când tocmai încercam să punem la punct o reţea de socializare de avarie, şi-au revenit serverele. Putem raporta cu mândrie că pagubele au fost minime: doar 11-12 situaţii de laptopuri sparte şi o sinucidere, datorită reacţiei rapide a echipei de profesionişti pe care o aveam pregătită.

Cam atât am aflat până acum. Io dormeam la ora aia, ce plm de blogăr se trezeşte la 9? Şi dacă nu dormeam mi s-ar fi rupt că nu merge Facebooku’, mă puneam să dorm la loc. Aşa că pentru a nu mai avea atacuri de panică din astea: get some fuckin’ sleep, guys!

P.S. Bine că şi-o revenit până m-am trezit io… 😀

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

17 thoughts on “Get some fuckin’ sleep!”

  1. Anonymus? 😀 am constatat si eu asta, dar oricum, feisbucul nu ma incanta.E bun pentru promovare si cam atat

  2. Las’ mai Dani ca nici cu tine nu mi-e rusine! 😛 Ce saracie sa fac daca odata cu batrinetele vin si insomniile?

  3. am dat twiit pe la 8 si 11. Am uitat sa adaug Doamne ajuta sa nu se reporneasca serverele.

Scrie un comentariu: