Glasul Aradului o ia pe arătură. Rău!

Cu harul meu de profet nerecunoscut vă scriam aici un pamflet despre un presuspus accident auto. O lună mai târziu, o duduie jurnalistă la un ziar local din Arad vine să-mi confirme spusele.

Pe scurt, Robert Indrei, un copchil de bani gata (nu e ca şi cum oricine îşi ia Porsche la 20 de ani), s-a angajat în depăşirea unei coloane de maşini pe DN 7 Arad-Deva, într-o curbă extrem de periculoasă. Acolo s-a ciocnit frontal de un Opel Zafira care circula regulamentar, Porsche-ul s-a rupt în trei bucăţi şi sărăcuţu’ tânăr a murit.

Iniţial am vrut să preiau nişte fragmente lacrimogene din flegma aia de articol, da’ refuz să mai umplu site-u’ cu idioţenii. Ca un bun cunoscător al drumului respectiv (cel puţin  o dată la două zile trec p-acolo), niciodată nu mi-a trecut prin cap să depăşesc în curba aia, mai ales pe sensul de mers spre Deva!

A încerca să depăşeşti acolo o singură maşină echivalează cu o tentativă de suicid sau de omor calificat, de aia nu pot califica nicicum gestu’ de a încerca să depăşeşti o coloană de maşini; şi de aia nu pot nici să simt compasiune pentru unu’ care o face, şi tot de aia mi-e şi greaţă când citesc asemenea articole. Dacă era un şofer cu capu’ pe umeri ştia la ce riscuri se supune cu o asemenea manevră, deci mucles!

Oricum ultimu’ paragraf îi de vis:

Nu putem să îi uităm nici pe cei  care au fost răniţi în accidentul provocat de Robert. Doi copii mici şi tatăl   lor au ajuns la spital. Totuşi, au avut noroc. Fetiţa de şapte ani şi băiatul de unsprezece sunt teferi. Cea mică s-a ales cu o sperietură cumplită, iar băiatul are un traumatism cranian. Tatăl lor însă a suferit o fractură la gleznă, un traumatism cranio cerebral şi o contuzie toraco-abdominală. Medicii spun însă că toţi se vor recupera.

Dap, un noroc chior aş spune, să mergi liniştit şi să se năpustească-n tine unu’ care are impresia că drumurile în circuitele lui de viteză…

Şi ca să nu fie mai prejos, Adevărul de Seară Arad, scrie la fel de lacrimogen:

Bărbatul și cei doi copii, în vârstă de nouă și șase ani, care se aflau în autoturismul Opel au fost deja externați din spital și se află în afara oricărui pericol.

Asta mai avea puţin şi completa ‘tu-i în gură de norocoşi, ăla săracu’ o murit şi aştia or scăpat deja!

Deci tu Cristina şi tu Anca, nu vă doresc decât ca atunci când se mai trezeşte câte unu’ d’ăsta să-şi caute moartea în deplasare să şi-o găsească lovindu-vă pe voi, da’ să nu fiţi într-un Opel Zafira, ci într-o Dacie 1300. Şi apoi să scrieţi lacrimogen despre el, da?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

3 thoughts on “Glasul Aradului o ia pe arătură. Rău!”

Scrie un comentariu: