GMO interpelează Academia Română

GMO (Grupul mămicilor ofticate), un ONG format din mămici ofticate (thank you, captain Obvious!) a interpelat Academia Română pentru a opera schimbări favorabile lor în vocabularul uzual.

Mai mult, ONG-ul a cerut ca Academia Română să propună parlamentului o lege prin care românii să fie obligaţi să folosească procentual, în funcţie de numărul de pempărşi schimbat şi numărul de alăptări efectuat de fiecare părinte, expresii de genul:

în pizda mă-tii, respectiv în pula lu’ tac-tu’

futu-ţi gura mă-tii, respectiv futu-ţi gura lu’ tac-tu

să-mi bag pula-n mă-ta, respectiv să dau cu pizda de tac-tu’ etc.

Oftica lor provine în principal din faptul că 99,99% din înjurăturile uzuale le vizează pe mămici, iar cu ocazia intrătii în vigoare a noii legislaţii, care îi obligă pe tătici să stea acasă cu copiii cel puţin o lună, ar trebui împărţită şi responsabilitatea încasării pulelor în gură.

Membrii Academiei Române se vor pronunţa mâine asupra acestor aspecte.

Update: BREAKING NEWS – Se pare că GMO a notificat în scris CNA în vederea suspendării următoarelor episoade din emisiunea Yo’ mama, de pe postul de muzică MTV România. Se cere suspendarea pe perioadă nedeterminată sau până la apariţia unei emisiuni echivalente care să facă mişto de tătici.

Informaţia a fost aflată pe surse, pentru că la citirea notificării membrii CNA s-au căcat pe ei de râs; momentan nici unul dintre ei nu poate face declaraţii de presă, pentru că nici un reporter nu vrea să intre în sala de şedinţă, din cauza mirosului.

Vom reveni cu detalii!

foto: itunes.apple.com

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “GMO interpelează Academia Română”

Scrie un comentariu: