Habitat for Humanity

Implica-te, fii voluntar! Acesta este un indemn pe care eu incerc sa il dau la toata lumea. In primul rand te ajuta enorm de mult sa te formezi ca persoana, sa cunosti oameni noi dar mai ales iti ofera sentimentul placut ca ai putut ajuta niste oameni, ca ai facut ceva pentru mediu. Intr-un cuvant, faci voluntariat pentru altii insa mare parte din rezultate le primesti chiar tu.

Astazi am aflat de un proiect care se desfasoara la Moinesti organizat de Habitat for Humanity. Spre deosebire de proiectele obisnuite ale acestora, acum ne-au propus sa mergem la plantat de copaci pe data de 13 noiembrie. Daca doriti sa va implicate puteti sa organizati chiar la voi in liceu o echipa pentru ca, din cate am inteles va fi si o competitive pe licee.  De asemenea cei de la Habitat for Humanity vor fi prezenti pe data de 26 octombrie in amfiteatrul “Colegiului National Ferdinand I” la ora 11 cand ne vor da mai multe detalii despre desfasurarea evenimentului. Cel mai probabil dupa aceasta data voi reveni asupra articolului si va voi da mai multe detalii  insa deja am auzit ca dupa ce vom termina cu treaba vom avea parte si de un concert. Yupeee, la treaba copii!

Pentru cei ce invata in Ferdinand si doresc sa participe va rog sa ma contactati pe adresa de email (madutza_me3000@yahoo.com) sau la XII E. Va astept pe toti pana pe 26 luna aceasta,  cand va trebui sa predam numarul persoanelor ce doresc sa participle la eveniment.

Update

S-a decis ca acesta va fi un eveniment de tip “Open” asa ca toti cei care doresc sa participe sunt bineveniti.

Inscriere

-se face individual pe site-ul http://plantare.taraluiandrei.ro

Transport (80km)

Deoarece este un eveniment de tip “Open”, transportul nu este asigurat. Asadar, exista urmatoarele doua optiuni( ambele dintre ele trebuie sa respecte programul impus): masina personala sau tren.

Program

8:00 Ne intalnim in Parcul Central din Moinesti.
8:00-8:45 Se face repartizarea pe grupe si instructajul de protectie a muncii.
8:45-9:00 Ne indreptam catre locul de plantare, Dealul Osoiului.
9:00 Sunt distribuite uneltele si se face trainingul. Incepem plantarea.
12:00-13:00 Ne oprim pentru pauza de pranz.
16:45 Gata pentru ziua de azi. Plantarea din Tara lui Andrei se incheie.
17:30 Sunt premiati campionii in Parcul Central din Moinesti.
18:00 Ascultam si dansam pe muzica baietilor de la Voltaj.

One thought on “Habitat for Humanity”

Scrie un comentariu: