Hai cu recensământuuu’!

Vă povesteam aici că recensământul mi se pare inutil şi expirat. Şi dădeam şi nişte motive pe care unii le-au contestat vehement. Aţi vut dreptate şi eu m-am înşelat: recensământul poate fi util unora. Spre exemplu, patriarhiei române; pentru a aduna 120% români ortodocşi, să mai ceară nişte sute de milioane pentru nişte catedrale ale preamuirii neamului, nişte A6, nişte lenjerii de mătase pe care să se iubească-n cur preoţii cu duhovnicii ş.a.m.d.

Pen’ că recenzorii nu au fost anunţaţi că oamenii pot fi şi atei. Şi apropo şi de anonimitatea chestionarelor…cum adică să vină popa să te-ntrebe de ce eşti ateu?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Hai cu recensământuuu’!”

  1. Va iesi o mare panarama cu recensamantul asta.Eu iau amenda 5000 de lei de nu sunt gasit acasa si nici nu merg singur sa raspund la chestionar si recenzorul daca da date despre mine ia amenda de la 500 pana la 1500 de lei?Wtf

  2. Păi cam aşa se împarte dreptatea-n Românica…ai furat un ou, la puşcărie; ai omorât pe careva cu maşina, doi ani cu suspendare! 😛

Scrie un comentariu: