Hai să aruncăm două lopeţi şi aici!

Majoritatea oamenilor care au mai avut măcar câte un neuron capabil să treacă ITP’ul fără şpagă au migrat în online în urmă cu doi-trei ani. Încet-încet, sătui de mascarada prezentă zilnic pe sticlă: ştiri şi tocşouri plătite cu bani coloraţi, crime, nedreptăţi, incompetenţă, prostie, şiretenie, reality şouri penibile, etc.

Au mai rămas în faţa televizoarelor(şi aici mă refer la televiziunile româneşti, cu precădere cele de ştiri) o mână de retardaţi care nu pot gândi singuri pentru ei şi nu-şi dau seama că ăia la care cască gura toată ziua cântă după cum sunt plătiţi. Ca Adrian Guţă cel Salam de la Bărbuleşti.

Dar cu vremea catapultorii de căcat presat de la teve au început să-şi bage nasu’ şi-n online…că, deh, e o pâine de mestecat şi aici! Ce mai relevant exemplu e Mircea Badea, care la un moment dat zicea ceva gen ‘ce blog bă Huidu?, eşti prost?, ce-i aia blog?, cum blog?, cine blog?, muie blog!, bla bla’. După nici juma’ de an de la faza asta Badea Mircea se făcu blogger

Şi se apucă de aruncat lopeţi de căcat şi-n online, că ‘lupu-şi schimbă păru’, da’ năravu…’ Acu’ îşi făcu rost şi de un adversar pe măsură, şi anume Radu Morar. Care Răducu avea el o emisiune, ‘Naşul’, LABEunu teve. Şi care îşi luă o ţeapă cumsecade de la RDS&RCS! Fază foarte distractivă de altfel…doar că şi ăsta, rămas fără spaţiu pe sticlă se gândi să se facă blogăr. Şi intră din plin în top 10! Top 10 pupători de cururi tăbăcite de pielea scaunelor de la guvernare, aş completa eu…

Şi, cum era de aşteptat, şi-n online, ca şi pe sticlă, s-au apucat să-şi catapulteze în cap, reciproc, toate smecmele de care dispun (uitând stimabilii că nu poţi catapulta căcat fără să te mânjeşti pe mâini)… Şi ambii şi-au adus de la televiziuni două elemente definitorii:

– postacii susţinători – care lasă la fiecare articol exact aceleaşi comentarii idioate; aceleaşi mesaje pe care de obicei le vedem în banda de jos a ecranului, trimise prin sms cu supra taxă: ‘cel mai tare, foarte bine, cel mai bun, bine spus, cu tine pân’ la moarte, etc’; fără îndoială sunt aceiaşi retardaţi care fac rating la televiziuni

– catapultele cu căcat, precum şi destulă materie primă cât să-proaşte în toate direcţiile HTTP’ului.

Deci muie bă, oameni de televiziune nimic care transformaţi într-o budă toate mediile în care vă băgaţi meclele infecte! Muie!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Hai să aruncăm două lopeţi şi aici!”

Scrie un comentariu: