Hai să dăm vina pe părinți!

Observ că deja e o modă să dăm vina pe părinți pentru greșelile maturității noastre. Dacă nu poți ține o relație, e vina părinților nu ți-au dat suficientă afecțiune, dacă nu ai reușit în viața profesională, e vina părinților,nu te-au încurajat destul, dacă ești un drogat e vina părinților, te droghezi ca să le faci în ciudă. Are you people insane?

Să luăm cazul britanicei Crystal Warren. Tipa zice că e o curvă ăăăă scuze o nimfomană din cauză că părinții ei au divorțat când avea 5 ani. Draga mea, o explicație mai rezonabilă și de mai înaltă profunzime ar fi că îți place pula, nu că ai tăi nu se mai iubeau și au decis să-și vadă de drum.

Sunt perfect convinsă că săracii nu s-au gândit că prețul fericirii lor va fi onoarea fiicei. Hai să gândim un pic logic! Dacă ai tăi nu se mai înțeleg din diferite motive e mai bine să trăiești într-o atmosferă tensionată, să-i auzi cum se ceartă mereu și să-i vezi nefericiți decât să-i vezi trăind separat dar fericiți?

Nu te apuci să ți-o tragi cu 1000 de bărbați pentru că ai tăi au decis să fie fericiți! That’s just fucking stupid! Ok,poate la 5 ani nu înțelegi situația, dar la 17 ani când ai început să ți-o tragi cred că erai destul de matură să înțelegi că divorțul părinților nu are nicio legătură cu tine! Să nu uităm că da, sunt părinți dar, înainte de toate, sunt oameni! Și oamenii ăștia fac tot ce pot!

Nu draga mea, ai tăi nu au nicio vină că ești o curvă ăăăă o nimfomană. Pur și simplu îți place viața!

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

9 thoughts on “Hai să dăm vina pe părinți!”

  1. Fara indoiala suntem singurii care luam decizii in viata. Fara indoiala suntem influentati (de regula in subconstient) de ce se intampla in jurul nostru si de ce ni se spune de catre x sau y, dar in final, hotararea buna sau proasta, e a fiecaruia dintre noi. Fara indoiala mai exista si persoane ce nu pot lua decizii singure, au nevoie de confirmare si intarire a justetii alegerii lor… fata de acele persoane care traiesc dupa cum le dicteaza altii, imi pare rau, sunt persoane demne de mila.. Oricum, e mare lucru sa recunosti si sa-ti asumi faptele, bune ori rele. Multumesc Adriana, mi-ai scos neuronul din amortire, un alt subiect foarte bun.

  2. “Nu draga mea, ai tăi nu au nicio vină că ești o curvă ăăăă o nimfomană. Pur și simplu îți place viața!” , viata nu e sex 😀

  3. Adriana draga mea, fie ca crezi, fie ca nu, actiunile adultului chiar au si radacini in copilul ce-a fost. Mai intervin insa si alti factori(endocrini, de structura, etc.) pe linga asta.
    Cu nimic mai prejos nu e satiriazis-ul, echivalentul ‘nimfomanei’ la barbati: hipersexualitatea e acceptata fara a se vedea cauzele care-o genereaza….
    Acum, tu clar ai facut o abordare subiectiva a problemei .

Scrie un comentariu: