Heităru’ pozitiv

Gorgan mi-a mărturisit în liftu’ care ne urca spre reşedinţa lui din Cluj că nu se aştepta tocmai din partea mea la gestul pe care l-am făcut pentru Zolty. Într-un fel are dreptate, io ăla care toată ziua înjură şi dă cu paru-n stânga şi-n dreapta, să mă mobilizez la o chestie din asta?

Totuşi, nu văd de ce m-ar împiedica lucrurile de mai sus să mă implic în chestiile în care cred, să le susţin şi să le promovez. Faptu’ că-i faultez pe unii atunci când merită nu mă împiedică să fiu om, în esenţă.

Şi dacă tot vorbim despre chestii faine şi implicare, azi am dat peste Swimathon 2012. Un eveniment la care nişte unii înoată şi nişte alţii îi sposorizează, iar banii adunaţi sunt donaţi unor cauze umanitare.

M-aş duce să înot şi eu la evenimentu’ ăsta – pentru copiii cu autism, da’ mă împiedică faptu’ că-i la Cluj (I so hate you, bă’ clujănilor, numa’ la voi se întâmplă chestii faine!) şi doar ce-am venit d-acolo. Benzina-i destul de scumpă şi nici pe mine nu mă dau chiar banii afară din casă, aşa că dacă aş găsi pe cineva să-mi sponsorizeze drumu’, nu aş sta pe gânduri.

În cazu’ în care se găseşte vreo firmă să mă sponsorizeze pentru a participa (vorbim de vreo 250-300 de lei – costul strict al benzinei, nu vreo sumă astronomică), sunt dispus să port cască sau slip personalizate, la cerere. În cazul în care nu voi ajunge să particip o voi sponsoriza pe fata asta.

UPDATE 1: Crazy Man, om bun din popor a oferit 100 de lei. Ar mai fi nevoie de 150-200 de lei, foarte mulţumesc!

UPDATE 2: Gorgan, heităr pozitiv, ca şi mine, donează 50 de lei (în speranţa că-l car iar după mine juma de ţară) 😛

UPDATE 3: Cristi Dehelean pune şi el 50 de lei pentru cauză, mulţumim foarte mult!

UPDATE 4: Încă o persoană care doreşte să rămână anonimă a donat 50 de lei.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

14 thoughts on “Heităru’ pozitiv”

 1. Rusanule, treaba cu “mi-a mărturisit în liftu’ care ne urca spre reşedinţa lui din Cluj” e cam intima, asa. Nu crezi? :))))

 2. + pita cu pateu (#mancare)
  + beutura (#bere)
  + cazare (iar dormim in acelasi #pat)
  + sticu’ de rds (#internet)

  Tot timpu’ uiti sa mentionezi partile bune 😉

 3. Am văzut și eu Swimathon-ul și tare mi-a plăcut. Acum, nu vreau să fiu hater, dar totuși nu se poate sponsoriza un drum cu trenu? Sau nu e mai ieftin decât benzina? 😉

 4. @Mihnea nu eşti heităr, da’ nu prea pot merge cu trenu’, mai am şi alte chestii de făcut şi nu ştiu dacă mersul trenurilor se sincronizează cu programu’ meu. În plus ar trebui un bilet şi pentru Gorgan, care e gazda şi ghidu’ meu în Cluj şi te asigur că sunt aproape egale costurile.

 5. @Mihnea: Rusanu are dreptate in materie de costuri 🙂
  @Rusanu: O persoana foarte draga mie, de pe facebook, a citit articolul tau si sustine cauza cu 50 ron 🙂

Scrie un comentariu: