Homosexualii şi lesbienele

Măi poate eu mi-s mai mică şi mai proastă, dar iar nu înţeleg o treabă: cum se face că pe homosexuali îi judecă toţi, iar când vine vorba de lesbiene le curg balele tuturor bărbaţilor? Adică homosexualitatea e greşită doar la bărbaţi şi la femei nu? Pentru că, sincer, mie societatea impresia asta îmi dă. Fraţilor hotărâţi-vă ori sunteţi împotriva homosexualităţii atât la bărbaţi cât şi la femei, ori sunteţi pro homosexualitate, atât la bărbaţi cât şi la femei. Nu există cale de mijloc!

Numai eu ştiu câţi bărbaţi m-au întrebat dacă am fantezii cu o femeie sau cu o femeie şi un bărbat. Ca să clarific treaba: NU! Nu mă atrag femeile (ideea de a-i da limbi unei tipe mi se pare scârboasă şi invers la fel)şi nici sexul în 3 (e prea aglomerat pentru mine)! Dar ceea ce mă roade pe mine este de ce nu se duce niciodată un bărbat la alt bărbat şi îl întreabă dacă are fantezii cu un alt bărbat sau sex în 3 (cu 2 bărbaţi, nu 2 femei)? De ce la bărbaţi e scârbos şi la femei nu? Dacă e scârbos, hai să fie scârbos în ambele cazuri, dacă nu e, hai sa nu fie în ambele cazuri.

Personal, nu am nimic împotriva homosexualităţii nici la bărbaţi nici la femei, dar ca să fiu sinceră nici nu vreau să ştiu prea multe detalii despre viaţa lor intimă. Îi accept în societate şi în viaţa mea, dar fiecare cu aia a mă-sii.

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

9 thoughts on “Homosexualii şi lesbienele”

  1. Pentru că dacă ţin o alcoolemie cu prietenii mei şi adormim toţi în aceeaşi casă care pe unde, prefer să mă trezesc lins pe sfârcuri decât c-o pulă-n cur! 😛 Pune la trecut, că nu mai e cazu’…oricât m-aş îmbăta, nevastă-mea are permis şi vine să mă recupereze 😀

  2. Pentru ca nu imi place sa am concurenta in pat, pentru ca ea s-ar putea simti mai bine cu celalalt, pentru ca nu vreau sa mi-o suga unul, pentru ca prefer sa bifez 2 femei in palmares decat un barbat, pentru ca exista prejudecati…

  3. Studiile au demonstrat ca grosimea e mai importanta, dar tu stii mai bine ca esti femeie :))

Scrie un comentariu: