I don’t fucking like!

Mă enervează maxim ăia care mă tot roagă să dau laicuri pe la concursurile păcii de pe Facebook. Mai ales că în general mă roagă să dau like la chestii absolut neinteresante!

Alţii merg pe ideea hai frate, dă un like acolo, că nu te doare mâna! Corect, nu mă doare, da’ la urma urmei, îi un concurs de cel mai popular luzăr de pe Facebook sau cum? Pentru că la unele e vorba de poze, de idei sau alte lucruri, dar câştigă tot ăla care primeşte mai multe laicuri, deci ăla care are cel mai mult timp de stat şi rugat pe Facebook; cel mai ‘popular’, drept urmare!

Şi nu mă doare mâna, da’ s-ar putea să mă doară capu’ apoi, pentru că atunci când încerci să ajuţi pe careva la un concurs de gen, de regulă te loveşti de o pagină care arată şi spune cam aşa:

Şi idioţii dau allow deşi au profilu’ plin cu poze şi informaţii personale, apoi spumegă pe toate canalele de comunicare despre cât de naşpa îi feisbucu’ la capitolu’ siguranţă. Marş în pula mea de retardaţi!

Şi pentru ăia care plătiţi asemenea campanii: Bă futuţilor şi dacă dau laic, nu-mi place nimic de pe pagina voastră de căcat pe care adunaţi fani prin concursuri de căcat; probabil n-am nici cel mai mic habar cine eşti/cu ce te ocupi/ce vinzi/ce promovezi; am dat şi io laic că m-o rugat unu’, apoi când mă spamezi te bag la ignore. Pa!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: