Iashington time

În fine, cu cățel și cu purcel am reușit să aterizez în orașul în care voi locui în urmatorii ani. Toate bune și frumoase având în vedere că mi-am luat din timp gândul de la idea de a prinde cămin și prin urmare, m-am apucat tot din timp de căutat un apartament în care sa locuiesc.  Despre cozile și despre metodologia de doi bani a celor de la cazări a vorbit Tudor deci eu ma voi abține.

Și iată câteva impresii despre orașul Iași și specimenele care îl populează:

  1. Oamenii de peste 30 de ani sunt foarte răi. Mă așteptam să întâlnesc oameni „călduroși” deoarece așa știam că sunt moldovenii însă, ioti canci. Am intâlnit bătrânei care injură ca la ușa cortului deoarece ei sunt așa de grași încât ocupă toată strada iar tu, fiind mai tânăr ai obligația să mergi prin râpe și boscheți  doar pentru a le face loc. Dacă nu, te trezețti cu o muștruluială ca la ușa cortului. În fine…
  2. Apa poate fi mai scumpă decât sucul. Chestie gasită într-un supermarket din apropierea apartamentului meu.
  3. La facultate am intâlnit niște tineri grozavi, cu spirit de inițiativă și chiar cred că voi avea cu cine face treabă pe aici. Și ca să mă laud așa, ieri facultatea a organizat un fel de „amazing race”, concurs la care am ieșit pe locul III și prin urmare, la care am caștigat un set de ping pong. Diseara în schimb, vom merge la un program de mentorat iar apoi „La balena ” la un concer folk. Nu știu de ce însă sunt mandră ca sunt studentă la UAIC, sunt mandră că sunt studentă într-o facultate care a avut inițiativa de a face o primire calduroasă studenților săi.

Sper ca diseară sau maine dimineață să reușesc să revin cu mai multe detalii și cu ceva poze de pe la evenimente. Ne auzim atunci!!

2 thoughts on “Iashington time”

Scrie un comentariu: