Iaşi, unde petrecem weekend-ul ăsta?

Vineri, ştim deja ce facem, mergem în La Bază , despre care am scris aici. Dar dacă sunt printre voi oameni pe care nu îi încântă evenimentul, hai să vedem ce mai e de făcut vinerea asta.

Skin Music Lounge anunţă evenimentul Fetish in Skin, care are loc începând cu orele 23:30, intrarea e 20 RON atât pentru fete cât şi pentru băieţi.  Club Skye ne încântă astă-seară cu o  Greek Party alături de Carolina (diva from Greek), care începe la orele 23:00. Aici, intrarea este de 15 RON pentru fete şi 20 RON pentru băieţi.

În  Soho Coffe & Club  intrarea este liberă şi, începând cu orele 23:00, va cânta Cross Medio iar în Embargo , tonight it’s just black and white. Intrarea este 20 RON, indiferent dacă eşti fată sau băiat.  În BSociety Club este Karaoke iar sâmbătă after party.

Verve organizează sâmbătă evenimentul Nightlife in Egypt de la orele 23:00; fetele au intrarea liberă, iar băieţii intră fie pe baza unei invitaţii fie plătind 20 RON. Mai puteţi petrece în Queens , Master , Dublin Pub , după preferinţe.

A.M.

 

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

Scrie un comentariu: