Iaşul petrece şi în timpul săptămânii

Play Amsterdam invită astăzi toţi microbiştii de la 20:00 la meciul Steaua – Rapid, LIVE pe noul ecran MARE din Club Amsterdam. Let’s play! .

Marţi, Viper Club dă petrecerea Hard Balls, care continuă şi miercuri. De asemenea, Dacă e miercuri, e Embargo ,unde e 20 RON intrarea pentru fete şi pentru băieţi şi aveţi inclusă o Jameson drink.Tot miercuri, în Hunter’s Pub, concertează D’acord Band, iar intrarea este liberă. Dar, cel şi cel mai important eveniment de miercuri este faptul că GUESS WHO VINE LA IAŞI! Iubesc muzica lui! Guess Who vine la Dublin Pub , de la orele 21:00. Biletul costă 20 RON până marţi, iar miercuri 25 RON.

Joi iar e Hard Balls party în Viper Club. Hunter’s Pub organizează Beer Night. BSociety Club vă invită, ca în fiecare joi, la RNBabes Thursday, la care mă chinui şi eu de mult să ajung.

A.M.Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

Scrie un comentariu: