Iepurele, vânătorul și sexul

Se spune din popor că bărbaților le place să alerge după fetișoare din cauza jocului, a vânătorii. Ei bine, eu pot să înțeleg chestia asta, pot să înțeleg plăcerea jocului,  însă de ce acest principiu este aplicat numai la bărbați nu pot să înțeleg. Adică, dacă un tip se culcă cu una și apoi cei doi nu se implică într-o relație, toată lumea reacționează ca și cum el a prostit-o pe ea, el e super tare și ea e super fraieră. Până și ea simte că a pierdut ceva.

Fraților….hai să gândim un pic logic: cei doi s-au plăcut, nu? Adică nu e ca și cum numai lui i-a plăcut de ea și prin nu știu ce manevră a păcălit-o până la pat. Este evident faptul că și ea a vrut să se culce cu el nu? Și ea a simtit plăcere, i-a plăcut sexul. Ce a pierdut ea?  Adică cu excepția unor cazuri nefericite, sexul are totul de a face cu a vrea și cu plăcerea și nimic de a face cu a pierde. Ambii parteneri au de câștigat, mai ales dacă partida e bună.

Voi chiar credeți că femeile nu au nevoi și că dacă o tipă se culcă cu unu o face în ideea de a-l lua de bărbat? Nu dragii mei, o face pentru că are chef! Dacă se întâmplă să se lege ceva e ok, dacă nu, iarăși e ok.

Uneori sexul e doar sex, nu trebuie privit dincolo de el și găsit pierzători într-un joc care are numai învingători.

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

2 thoughts on “Iepurele, vânătorul și sexul”

Scrie un comentariu: