Îmi dau demisia!

Pentru cei dintre voi ce nu ştiu încă, eu mă plâng toată ziua de job-ul meu pentru că programul este aiurea, bani puţini, nu fac nimic palpitant, ba, mai mult decât atât stau mai mult degeaba, pe facebook şi messenger. Adică fac chestia asta în timpul care se scurge între doi clienţi consecutivi, ce pe zi ce trece, mi se pare tot mai lung. Cel mai trist e cînd stau 2 ore fără să am un client şi cînd într-un final vine şi mie îmi sare inima, vine cu 5 euro.

Zilele trecute am fost la un interviu la un amanet, mi-au dat job-ul (căutau 3 oameni şi din cei care au fost la interviu  doar mie mi-au dat răspuns afirmativ, la restul se mai gândesc, asta aşa ca să mă laud). Ideea era că erau bani mai mulţi şi ore mai puţine, aş fi avut timp să imi caut un job bun, pentru că cu programul de 9 ore pe zi am ratat o groază de interviuri, la posturi bune.

Ok…toate bune şi frumoase DAR, problema e că celor de la amanet nu le convine faptul că eu trebuie să-i dau preaviz şefului de aici şi nu vor să mă aştepte 2 săptămâni. Aşa că, m-am gândit eu bine şi îmi dau demisia, nu mă duc la amanet că oricum mare diferenţă între amanet şi schimb valutar nu e şi ei nu mă aşteaptă 2 săptămâni, îi dau şefului preaviz aşa cum zice legea şi cum e corect şi stau fără job până îmi găsesc serviciul pe care mi-l doresc. Adică vreau un post cu posibilităţi de promovare, cu şansa de a face nişte bănuţi frumoşi, cu mai multe responsabilităţi şi să nu mai stau închisă într-o cuşcă 9 ore pe zi.

E riscantă toată treaba, ştiu. Risc să rămân în plop. Dar, de ce să nu risc acum când ştiu că, în caz de ceva am ajutorul mamei mele? Plus de asta, toţi oamenii mari au ajuns mari riscând aşa că, hai să vedem cît de mare pot fi!

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

7 thoughts on “Îmi dau demisia!”

  1. Bv. Asa trebuie sa procedezi. Cristian nu o sa fie de acord seful ..ca el ramane descoperit pana gaseste alt om.

Scrie un comentariu: