În diRECT!

Dănuţ se ridică şi se duse în baia din spatele studioului, unde începu să se spele pe dinţi cu îndârjire. Punea pastă pe periuţă, freca, scuipa şi o lua de la capăt. Văzu în oglindă, prin uşa întredeschisă curu’ Magdei care stătea întinsă pe birou, cu faţa în jos şi picioarele desfăcute.

Tremura încă de la utlimele orgasme, iar anusul ei era încă deschis, parcă aşteptând din nou limba lui jucăuşă, pentru alte senzaţii tari şi orgasme multiple. La vederea acestei imagini îi veni să vomite, aşa că închise uşa şi continuă cu spălatul frenetic.

Nici să fi avut şapteşpe doctorate în psihologie nu şi-ar fi putut explica cum dracu’ putea să-l excite atât de tare un cur plin cu căcat, aşa cum era al Magdei de când o rugase să nu se mai şteargă la cur după ce depune icrele, şi i se părea scârbos după ce îl lingea bine până era curat? Era o întrebare care îl măcina constant şi nu reuşea nicicum să afle un răspuns.

Mai ales că de când deschisese afacerea cu Oglinda Fermecată, despre care Proştii Poporului credeau că spune adevărul absolut, avea atâţia bani încât şi-ar fi putut satisface orice fantezie sexuală. Mai mult chiar, îi oferise Doru odată două gemene, o blondă şi o mulatră, combinaţie pentru care majoritatea bărbaţilor ar face crimă; el nu şi nu, cel mai excitant lucru la care se putea gândi era un cur păros plin de căcat. Nu conta posesorul, nici măcar sexul acestuia, doar curu’ să fie cât mai păros şi cât mai plin de căcat!

Termină cu spălatul pe dinţi în timp ce se gândea la aceste aspecte şi se întoarse în studio unde Magda se oprise din tremurat, da’ încă nu-şi adunase leşul de pe birou. Privind-o încă o dată, Dănuţ avu’ o revelaţie uriaşă; genul de revelaţie pe care o ai o singură dată-n viaţă. Acum, cu această revelaţie totul era clar. Din instinct, îşi futu o palmă peste frunte şi urlă din toţi bojogii, ca şi cum ar fi descoperit-o pe Elodia îngropată sub studioul lui:

– Pentru că-mi place să mănânc căcat continuu!!!

După ce-şi reveni în urma revelaţiei, observă cu groază butonul verde de deasupra camerei principale pe care scria ‘Live’. Dădu buzna în bucătărie, care servea drept birou pentru tehnicianul de imagine. Tehnicianul adormise de plictiseală şi căzuse cu capu’ pe buntonul mare şi verde pe care scria ‘Live Now’.

Într-un acces de furie începu să-l dea pe tehnician cu capul de pupitru, smulse casetele pe care se înregistra emisiunea pentru reluarea de dimineaţă, le trânti pe jos şi le călcă în picioare. Dar era prea târziu, totul fusese în direct… Nororcul lui fusese că nu erau prea mulţi oameni treji uitându-se la televizor la acea oră târzie; cu atât mai puţin idioţi care să se fi uitat la Oglinda Fermecată în aşteptarea vreunui adevăr suprem! Chiar atunci sună telefonu’:

 Salut, sunt Traian, de la SRL! Tocmai am primit un mail de la divizia de supraveghere CNA care conţine un filmuleţ interesant cu tine! Cred că e momentul să discutăm despre cum oglinda aia a ta ‘fermecată’ cu care prosteşti oamenii va spune că eu aş fi cel mai tare preşedinte, ca pe un adevăr absolut!

Bine şefu’, se face, se face!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

3 thoughts on “În diRECT!”

Scrie un comentariu: