In goana dupa cazare

„Suntem doua fete nefumatoare si cautam cazare in zona Copou, Pacurari etc.”  e o fraza care nu trebuie pronuntata niciodata la telefon daca vrei sa gasesti ceva calumea. Eventual, pentru un plus de seriozitate pui o voce masculina sa pronunte aceasta fraza simpla dar care spusa de o fata e ca un anunt pe o pagina de matrimoniale pentru bosorogi.  Poate parea absurd insa pentru cei naivi asa ca mine e bine de spus ca oamenii binevoitori si dispusi sa faca un bine sunt rara avis.

Da, am ajuns si-n punctul in care sa-mi caut cazare si pot spune ca acea zi a fost, poate, una dintre cele mai urate zile din viata mea. Daca la prima ora a diminetii am dat peste un mosnegel libidinos si nebun care astepta asa cum am scris si mai sus doua fete „ singure si neajutorate” , apoi au urmat o serie de garsoniere vai de capul lor care erau inchiriate la niste preturi exorbitante. Apoi ca si continuare pentru un plus de picanterie au urmat doar vreo cateva babute aparent dragute care te ademeneau cu prea multa bunavointa si apoi iti tranteau niste reguli de-ti venea sa-ti iei campii. Nu stiu, poate sunt eu mai diferita insa din moment ce-ti inchiriezi o camera dintr-un apartament nu s-ar presupune ca poti face ce vrei tu in acel spatiu?? Ei bine, pentru ele nu! Babutele nu vor muzica, nu vor musafiri, nu vor un consum exagerat de lumina, caldura etc. La ele nu poti veni si nu poti pleca cand ai tu chef asa ca, sa va feriti de ele oricat de dragute ar putea sa para la inceput.

Si ca sfat pentru cei ce inca isi mai cauta un loc unde sa stea in acest an universitar si care nu stiu la ce sa se astepte, luati aminte la urmatoarele:

  • Sa va inarmati cu o tona de rabdare, mancare, intelepciune etc.
  • Sa nu va bazati pe internet ci sa mergeti la fata locului.
  • Sa nu mergeti niciodata singuri ci mai luati dupa voi un parinte sau vreo doi trei baieti pentru ca nu se stie peste ce nebuni mai dati.
  • Nu va bucurati ca ati dat peste oameni ce par amabili si care eventual va mai ofera si reduceri pentru diverse treburi deoarece acestia s-ar putea doveti a fi psihopati.

3 thoughts on “In goana dupa cazare”

Scrie un comentariu: