Incredibil: mumia lui Tutankamon vorbeşte!!!

S-a crezut mereu despre mumia lui Tutankamon că ascunde secrete magice; că ar fi mai mult decât o mumie. Această părere a fost confirmată ieri, când după peste trei mii de ani de tăcere, mumia lui Tutankamon a rupt tăcerea şi vorbit!*

Cum foarte puţină lume se aştepta, mumia nu a vorbit despre problemele generale ale omenirii (criză, poluare, încălzire globală etc), ci despre cazu’ pseudoviolului curvei fetei cuminţi dar puţin beţivă; a vorbit la cea mai de succes emisiune pe care vreun post de televiziune a avut-o vreodată, Abces DinRect:

Lăsând gluma deoparte, oare ce dracu’ poate determina o relicvă în vârstă de 3300 de ani să se mânjească la o asememnea emisiune? Mai departe, ce plm te poate determina să te uiţi la o asemenea emisiune? În condiţiile în care se presupune că ai mai mult de două clase! Oare ce te poate determina să stai de vorbă cu Mizeril?

*preluată de la ştirizde (sunt curios cum o fi când o rupe unu’ tăcearea fără să vorbească) 😛

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: