Incredibil!!! Vezi aici cum circulă prostia prin publicaţiile online!

Azi am dat întâmplător peste un articol la care m-a pufnit un acces de râs isteric:

Ok, lăsând la o parte agramatismul şi imbecilitatea unui autor care poate prelua aşa ştire senzaţională (de care mă voi ocupa într-un articol special pentru presa locală), am vrut să aflu şi io cine dracu’ debitează aşa căcaturi.

Am ajuns astfel pe la libertatea.ro:

Apoi la postacul sfatulparintilor.ro (ehei, cunoştiinţe vechi):

Ok, aici am pierdut firu’ copy-paste-ului, pentru că, aşa cum ne-a obişnuit postacu’ gras cu pula mică nu dă link oamenilor de la care fură şi traduce în mod imbecil.

Nu-i nimic, am găsit pe Bloomberg probabil ştirea-sursă a epidemiei de prostie din publicaţiile online româneşti, care de fapt spune că:

Adică spune că e foarte ok să faci sex şi sport cât mai des, pentru sănătatea inimii.

Mai mult, un nene de la Harvard Health ne povesteşte că asta cu sexu’ poate produce infarct nu e o discuţie nouă, doar una mai veche, reciclată de publicaţii şi ştirişti, a cărei imbecilitate a fost dovedită de nenumărate ori, pentru că datele studiului respectiv se referă la riscul relativ; riscul absolut să faci infarct din cauza sexului fiind la fel de mare ca în cazul urcării treptelor şi mult mai mic decât atunci când lopătezi zăpada de prin curte.

Cam aşa circulă prostia prin publicaţiile online româneşti. Unu’ preia o ştire de căcat, o traduce mai prost şi pompos, iar celelalte publicaţii dau copy-paste la căcat. Apoi se miră de ce se bat la trafic cu un blogăr care scrie singur, de capu’ lui…

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Incredibil!!! Vezi aici cum circulă prostia prin publicaţiile online!”

  1. :)))) Ehhh, parca ar fi prima data ! Totusi, un simbure mic de adevar exista in stirea asta, insa cu completarile de rigoare, absolut esentiale. Ceea ce-ai si facut.

Scrie un comentariu: