Intact pregăteşte achiziţii importante

Spionul nostru infiltrat în trust ne-a transmis #pesurse că, din discuţiile interceptate – dintre mogul şi jurnalişti vidanjori, reiese că primul a anunţat  investiţii fără precedent la vreun trust media din ţară.

Se pare că cea mai importantă va fi achiziţia unei cantităţi impresionante de logică. Cea precedentă, adusă cu vaporul din China, dă semne că s-a deteriorat foarte mult în ultimul timp şi lipsa unei logici de calitate face ravagii printre jurnaliştii trustului.

Se mai caută de asemenea şi o cantitate serioasă de simţ al umorului pentru singuru’ pamfletar al trustului, al cărui simţ al umorului este atât de subdezvoltat încât nu e capabil să înţeleagă un pamfletL-am scăpat pe nebun pe net şi cum n-a avut niciodată simţu’ umorului, se face de tot căcatu’, ar fi declarat mogulu’.

Pe lista de cumpărături se mai află şi o cantitate – mai mică, ce-i drept – de retorică, în principal pentru Gâdea. La retorica lui chinezească, nici măcar copiii de la grupa pregătitoare nu mai pun botu’ şi adorm şi babele alea de 55+, care sunt principala noastră audienţă s-a lamentat varanu’.

Nu în ultimul rând se vor achiziţiona: batiste pentru spumele lu’ Ciutacu, vibratoare şi multe baterii pentru Grecu, puşti de jucărie pentru Radu Tudor, truse de detectiv de jucărie pentru Ciuvică, o mini-şaormărie mobilă pentru Oana Stancu şi multă pastă de dinţi, la cererea familiilor vidanjorilor.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: