Intoarcere in trecut..

Ma intreb…o intoarcere la M. ar fi posibila? Ar merge relatia?

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

43 thoughts on “Intoarcere in trecut..”

 1. Asa cum iti spuneam in postul cu “mi-e dor”, depinde doar de tine sa hotarasti daca merita sa lupti pt unele lucruri de care iti e dor. Poate gresesc, dar M. se pare ca a fost cel mai apropiat de inima ta, cel pt care intradevar ai simtit ceva.. nu-ti voi spune “fa-o, lupta pt el”, dar cred ca eu in locul tau as lupta(asta daca am inteles eu bine tot ce ai spus despre el si despre tine). Adevarul e ca atunci cand nu mai avem ceva, ceva la care am tinut foarte mult si la care in inima noastra inca tinem, de regula luptam cu toate fortele sa recapatam. In mintea mea explicatia ar fi ca inconstient depindem de acel ceva, cineva, amprenta lasata asupra noastra a adus un plus si chiar daca uneori au fost si divergente si erori in acea relatie, simtim ca se poate mai mult.. Depinde doar de noi.. Sper ca nu am batut campii iar.

 2. dap…el a fost cel mai aproape de inima mea, cu el a fost cel mai real, insa nu sunt sigura ca asta imi doresc…poate e doar un moment…nici nu stiu ce mai simt pentru el

 3. Niciodata nu poti fi sigura de nimic in viata asta. Sigur e doar ca depinde de tine si ca nu vei afla ce simti decat daca incerci ceva.. Daca stai si te gandesti, nici nu vei sti vreodata.

 4. Stii cum e cu iubirea asta? Azi iti spune ca te iubeste, ca esti sufletul lui pereche, ca esti dragostea vietii lui, ca nu poate trai fara tine, iar maine.. stii, eu nu mai simt la fel, prea multe contre, prea multe lucruri care nu-mi convin, te-ai schimbat, iubirea s-a cam stins, nu mai e.. s-a dus draq si sufletul pereche si dragostea vietii si tot. Apoi vii si te intrebi: “DE CE???”, ce naiba a fost atat de greu de nu s-a putut rezolva din discutii, de ce nu s-au cautat solutii, in doi, de ce nu mi-a dat ajutor daca eu greseam sau invers, de ce nu l-am ajutat eu daca nu putea singur… etc… Ideea e ca fara lupta ambilor nimic nu va merge, fara sprijin reciproc atunci cand unul e jos, nimic nu va merge.. dar asta e doar parerea mea, a aluia urat ca draq 😛

 5. Eu cred ca raportul e diferit, poate sunt subiectiv, poate simt eu altfel, nu stiu sigur. In alta ordine de idei, daca e singur acum si daca nu mai e “pasare calatoare”, de ce sa nu incerci un suc, o plimbare, un film, nimic pretentios, doar cateva simple intalniri sa te lamuresti ce e in inima ta.. Ce ai de pierdut?

 6. In sfarsit un post dintr-un coltisor de inima, dintr-un loc demult ascuns.. Multe se spun pe blog, dar unele, ies greu din inima.. deseori esti critica, critici atat femeile, cat si barbatii, dar de fapt te ascunzi dupa un zid, iti ridici un zid fata de ceilalti sa nu vada ce e de fapt in sufletul tau deoarece consideri ca te-ar putea considera slaba daca l-ar vedea chiar asa cum e. Poti s-o faci si de acum inainte, dar eu voi vedea si dincolo de zid si, sincer, eu am inceput sa obosesc construind ziduri, nu am avut nimic de castigat din asta, ba am pierdut. Poate ar trebui sa analizezi din cand in cand daca merita.

 7. De regula, noul este o renegare a trecutului ,a teoriilor in curs si a practicilor existente,dar fara nici o legatura cu ratiunile de a fi profunde.

 8. pentru mine personal intoarcerea in trecut indiferent din ce unghi o privesc este exact cum as spune :¨hai sa caut putin in tomberonul asta ¨.
  Este din trecut si cred ca de aia se si numeste trecut ; tocmai ca a trecut si e vremea sa mergi inainte.

 9. Ce spune un purice cand ajunge pe Luna???
  -Ai mei, ai mei, n-au avut habar…..cat de sus , cat de sus pot eu sa sar!!! :)))
  nu este vb de asta, dar mintea mea perversa o sa asocieze mereu ridicatul cu sculatul … :))

 10. “dupa 2 luni de relatie vine si marea dilema: ‘Eu trebuie sa ma intorc in Anglia. Vrei sa ma astepti?’ Pe sistemul ‘sunt mai mica, mai proasta, cu bube-n cap si scame-n sange’ raspunsul meu a fost afirmativ.”
  Nu ti-ai raspuns cumva singura deja ?

 11. De fapt e comment la postul asta si e un citat dintr-un alt post facut de tine, post in care la inceput ai vorbit despre M. Uite “Pe sistemul ‘sunt mai mica, mai proasta, cu bube-n cap si scame-n sange’ ” am vazut ca ai spus ca e inca plecat inca. Intoarcere in trecut… si Relatii la distanta si abstinenta sunt destul de legate intre ele …sau cel putin asa am inteles eu care le-am citit la o distanta de cateva minute .

 12. Pai daca nu inseamna asta, poate insemna doar ca vrei sa treci tu oceanul si sa incerci o reluare a relatiei … serios ?
  Am presupus ca nu e asa “indragostit” de tine incat sa lase munca si sa se intoarca el in tara doar ca sa incerce din nou.

 13. Hmm, eu doar nu as face asa ceva … tu faci ce vrei si ce crezi ca e mai bine pentru tine. Nu am cum sa iti spun de ce sa nu o faci sau sa o faci, nu exista persoana care sa iti spuna asa ceva.

Scrie un comentariu: