Întrebãri interogative

Dacã aţi trecut azi p-aici, v-aţi prins cã azi nu prestãm; stãm acasã şi aşteptãm colindãtorii. Mai puţin eu, care prestez la servici! 😛 Oricum nu eram prea prins de spiritu’ Crãciunului…

În fine, am neşte întrebãri interogative. Deci partea bunã îi cã nevastã-mea o primit un telefon de la Moşu’. Partea proastã e cã îi blocat în Vomafone (telefonu’, nu Mikulaş). Partea bunã îi cã se poate decoda. Partea proastã îi cã nu la un service la care mã pot deplasa. Partea bunã îi cã se poate debloca cu un simplu cod. Partea proastã îi cã ãia care au softu’ care genereazã codul respectiv cer cam mulţi bani pentru el. Partea bunã îi cã aş da banii. Partea proastã îi cã trebuie plãtit în avans.

Şi vreau sã întreb dacã aţi deblocat careva vreun telefon în felu’ ãsta, sau îi o ţapã clasicã, despre care eu fiind retardat nu am auzit, dupã care rãmân cu deştu-n buzã? Eventual o recomandare de unde pot cumpãra codu’ în siguranţã? E vorba de un Nokia C2-01. Helãu? Anybody here?

P.S. Sã vã ţuce Mikulaş în bot!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

3 thoughts on “Întrebãri interogative”

  1. Eu mi-am decodat un Nokia mai vechi cu un cod bazat pe imei. Incerc sa ma interesez putin sa vad daca nu cumva ai putea sa ti-l decodezi singur 🙂

Scrie un comentariu: