Io m-am dezvirginat

Apropo de articolu’ ăsta. Nu ştiu cum zic sau cum nu zic femeile, da’ ştiu una sigură: că noi, bărbaţii, atunci când vorbim despre dezvirginare zicem io m-am dezvirginat.

Adică ştiu că majoritatea am făcut-o până-n paişpe ani cu mâna dreaptă (bine mă, voi, stângacii, a voastră-i mai puţin curvă!) şi cu o revistă deocheată…da’ chiar aşa, să recunoaştem pe faţă?

Şi chiar dacă ar fi cu o femeie…adică cum, am luat-o ca pe un obiect cu care ne-am dezvirginat? Şi când vorbim despre ele de ce nu spunem s-a dezvirginat ci am dezvirginat-o? De ce nu spunem s-a dezvirginat cu pula mea? Cred că-i o chestie de dominare… 🙂

Ar mai fi de adăugat că bărbaţii suferă două dezvirginări: aia cu mâna dreaptă şi ailaltă cu o femeie. Deci când un bărbat povesteşte despre dezvirginare, trebuie să-i ceri detalii despre care dintre ele vorbeşte.

Şi că bărbaţii vorbesc cu prietenii lor despre cum şi ce fut. La fel de mult cum vorbesc şi femeile. Deci la întrebarea de ce povestesc bărbaţii, răspunsu-i simplu: din acelaşi motiv din care povestesc şi femeile!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

4 thoughts on “Io m-am dezvirginat”

Scrie un comentariu: