Iubesc cand…part 1

Iubesc cand ploua, iubesc sa stau in pat la TV, ciugulind si relaxandu-ma cand ploua, iubesc sa ma uit pe geam sa privesc ploaia, iubesc cand dimineata ma trezeste o aroma de cafea, iubesc diminetile si ploile de vara, iubesc toamna, iubesc iarna cand ajung inghetata acasa si ma bag in patut, sub pilota moale si calduroasa.

Iubesc cand stau dezbracata prin casa vara, iubesc cand ascult muzica atat de tare incat se zgaltaie casa, iubesc cand mi se fac complimente (desi nu stiu sa le primesc raspunsul meu fiind mereu: ‘stiu’), iubesc ditractia, glumele, iubesc cand merg in club si dansez ca nebuna toata noaptea, iubesc cand am multe chestii d efacut si simt ca viata mea are un sens, iubesc cand stiu ca nu am nimic de facut si pot lenevi o zi intreaga, iubesc cand ies la o cafea la terasa si cafeaua aia se prelungeste pana spre dupa-amiaza.

Iubesc sa stiu, sa stiu multe lucruri, sa invat lucruri multe si interesante si din toate domeniile, iubesc cand se afiseaza notele de la examene si acele note sunt mari, iubesc cand in fata mea se asterne un viitor minunat, iubesc cand mi se vede si recunoaste potentialu, iubesc cand mi se recunoaste munca, iubesc cand totul merge conform planului.

Iubesc cand stau in pat cu iubitu si ma ia in brate, imi saruta mana si fruntea, iubesc cand ma uit in ochii iubtului cand ma saruta, iubesc privirea lui din acele momente, iubesc gesturile alea mici si pline de afectiune care imi arata ca tine la mine, iubesc cand ma strange in brate tare tare de parca i-ar fi frica sa nu ma piarda, iubesc cand ma strange in brate usor de parca i-ar fi frica sa nu ma sparga, iubesc cand il vad ca simte nevoia sa ma protejeze, cand ma intreaba daca mi-a zis cine ceva naspa sau chestii de genul, iubesc cand isi face griji pentru mine, cand ma ajuta cu ceva, iubesc cand fac dragoste cu el…

Dar, cel si cel mai mult iubesc SA RAD, iubesc cu fiecare fibra a fiintei mele cand rad…

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

4 thoughts on “Iubesc cand…part 1”

Scrie un comentariu: