Iubitul și prietena

Bărbații fac chestii stupide uneori. Adică, pe lângă faptul că sunt construiți să înșele, efectiv nu se pot abține, mai au și proasta inspirație să te înșele cu cine nu trebuie. Expresia cu cine nu trebuie lasă de dorit aici întrucât dacă sunteți într-o relație, orice persoană care nu ești tu și e în patul lui, e cine nu trebuie.

Dar, să vă explic: El și ea, un cuplu ca oricare altu, se ajunge la acel punct în relație Hai să-ți fac cunoștință cu prietenele mele. Bineînțeles, tu îi cunoști prietenii pentru că ei, ca niște copii mari ce sunt, mai întâi ies cu tine și prietenii lui ca să se simtă în siguranță. Dar,să revenim îl prezinți fetelor și el pune ochii pe una din ele. Eventual, e atât de mârlan încât să-i ceară numărul cât tu ești la baie sau faci orice altceva.

Indiferent dacă ajunge să i-o tragă sau nu, important e că a fost atât de prost încât să se dea la prietena ta. Măi băieți, voi chiar credeți că fazele de genu nu se află? Pentru că dacă voi chiar credeți asta deja se ajunge la un proverb tare Prostul dacă nu-i fudul, nu-i prost destul. Adică, cum crezi tu că ai puterea să ascunzi o asemenea chestie? Chiar ești atât de tâmpit? Prietena iubitei tale va zice sigur cuiva (dacă te refuză, va zice de indignare sau să se dea mare și dacă îți acceptă avansurile va zice de entuziasm) și de aici, va începe telefonul fără fir și se va afla.

Nu fi idiot! Dacă tot ești mârlan și înșeli măcar fă-o cu cap și nu așa stricând prietenii și făcându-ți iubita de rahat. Iar dacă prietena ei te acceptă, atunci e la fel ca tine…o târâtură.

A.M.

 

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

33 thoughts on “Iubitul și prietena”

 1. chestiile astea apar in momentul in care nu exista iubire. Nu poti insela daca iubesti. Nu ai cum. (la fel cum nu poti intelege asta daca nu iubesti)

 2. Adriana draga mea…in acea relatie extra-relatie sunt doi. El nu e singur acolo, parasutat de mumasa. Prietena, daca ar fi prietena, n-ar face asa ceva.
  Ardeleanul are-o vorba: “Daca vulpea nu ridica coada, ciinele nu umbla dupa ea.” Iar daca ciinele e soi dintr-ala de rasa, care e dresat de muma natura in ale vinatorii, poti sa-l legi cu 7 lanturi ca tot o ia la goana in primul desis de padure intilnit.

 3. Una dintre regulile de aur ale masculilor adevăraţi e ‘nu cu una dintre prietenele ei’. 😀

 4. Adica sa-nteleg ca , dintre cei trei de bravo, unul ii apartine jumatatii oficiale ? (sau te pomenesti ca-i dai 2 dintre ei )….:))

 5. Pentru commentu asta:
  ‘Adriana draga mea…in acea relatie extra-relatie sunt doi. El nu e singur acolo, parasutat de mumasa. Prietena, daca ar fi prietena, n-ar face asa ceva.
  Ardeleanul are-o vorba: “Daca vulpea nu ridica coada, ciinele nu umbla dupa ea.” Iar daca ciinele e soi dintr-ala de rasa, care e dresat de muma natura in ale vinatorii, poti sa-l legi cu 7 lanturi ca tot o ia la goana in primul desis de padure intilnit.’

 6. mai, pe cuvintul meu daca nu (recitind comentariul lui Florin) m-a dus gindul la continuarea:” ‘nu cu una dintre prietenele ei…ci cu toate”….Doamne apara, cred c-o iau pe aratura !

 7. Subscriu @mala.
  Imbirligate sunt interactiunile intre oameni. E nevoie de cel putin 2 ca sa se lase cu infidelitate. Daca “prietena” pune botu’ atunci nu mai e prietena.
  Aveam un banc bunicel care s-ar potrivi perfect cu tema dar nu stiu daca am voie pe aici.

 8. E ca in bancul ala cu 3 indivizi care comit un viol in grup.
  Am sa incerc sa-l prezint cit mai putin porcos posibil desi fara perdea suna mai fain:
  Cei 3 sunt arestati si la proces sunt intrebati pe rind de judecator sa ii descrie fiecare modul in care au violat fata.
  Primul facuse sex normal si primeste 10 ani pirnaie.
  Al 2 lea o suspusese la perversiuni si judecatorul ii da automat 16 ani pirnaie.
  Al 3 lea ii spune ca a luat-o pe la spate si judecatorul il elibereaza spre stupefactia celorlalti 2 inculpati.
  La intrebarea lor de ce nu l-a condamnat pe al 3 lea judecatorul spune ca fata putea sa fuga. :))

 9. De unde sa stiu care sunt treburile pe-aici? Data viitoare daca mai e de zis vre-un banc o sa fie fara perdea.

 10. Ceva tematic si de sezon:
  “Moş Crăciun intră pe horn într-o casă şi nimereşte în dormitorul unei tinere superbe, care dormea goală în pat. Nehotărît, începe să se plimbe de colo-colo prin încăpere, zicînd:
  – Dacă o fac, nu voi mai fi primit în cer, dar, dacă nu o fac, nu o să mai pot ieşi pe coş….”

 11. Atunci mai am unul:
  scufita rosie se duce la bunica si se intilneste cu lupul prin padure. Acesta o violeaza iar la final o intreaba:
  – Ce ai sa-i spui bunicii?
  – Am sa-i spun ca m-ai violat de 4 ori.
  – Cum bre ca a fost doar o data?
  – Dar ce? …Te grabesti lupule? :))

 12. La radio Erevan un ascultator fidel intreaba:
  – O femeie poate fi violata in timp ce alearga?
  Radio Erevan raspunde
  – Niciodata. O femeie cu fusta ridicata fuge mai repede decat un barbat cu pantalonii in vine… :))

 13. Intrebare la Radio Erevan:
  – Se poate ramine gravida de la distanta?
  – Da, daca distanta e mai mica decit lungimea penisului. :))

 14. Un ascultator intreaba la Radio Erevan:
  -Cine a inventat kazaciocul?
  Radio Erevan raspunde:
  -Ivan Kazakovici, care atunci cand se ca..a se apara cu picioarele de caini.

Scrie un comentariu: