Jocuri Online (valabil si pentru browser games)

Urasc jocurile online. Sunt cretine. Si tampitzele.

La astea nu conteaza calitatea, ci cantitatea… Poti sa ai 3 facultati si sa fii as in informatica, jocuri, gadgeturi, s.a.m.d. si sa te faca un retardat care sta mai mult ca tine pe jocu respectiv. Adica toti care stati pe jocurile astea sunteti retardati, da acol’ in lumile voastre aveti sansa sa fiti facuti pe dinti de unu’ mult mai retardat ca voi.

Jocurile astea sunt un mod de a dmeonstra cat de distrus esti. Cu cat esti mai ratat in viata de zi cu zi, cu atat stai mai mult pe net. Bun, acum multe persoane stau mult pe net da nu cu totii sunt distrusi. Adica unii fac si lucruri folositoare… Insa voi, pleava societatii cinbernetice stati toata ziua cu deshtu’ aratator pe click stanga si astfel omorati mii de monstrii creati din imaginatia bolnava a unor oameni mai retardati ca voi. De la megacunoscutul MU pana in zilele noastre jocurile online au spalat tot mai multe creiere(da,stiu ca n’are plural da ma doare’n pula!). Nu am inteles niciodata de ce stai ca animalu cu ochii in monitor 26 de ore pe zi, 8 zile pe saptamana, sa faci ‘leveluri’, care nu reflecta decat timpul pe care l’ai pierdut in fata calculatorului cand puteai face atatea lucruri utile. Puteai sa te scarpini in cur. Puteai sa te scobesti in nas. Puteai sa ai activitati infinit mai placute decat sa stai sa te uiti la niste pokemoni care dau unii in altii cu vraji.

Deci voi astia cu MU,Lineage,Wow,Triburile,,Travian si alte aberatii de genu’ asta, reveniti’va. Apucati’va si voi de niste jocuri care sa va stimuleze imaginatia si logica(poate nu stiati, dar creierul uman poate beneficia de aceste calitati). Nu mai faceti leveluri ca nu are rost. Cei care au fost cei mai tari pe MU au ajuns undeva? Nu. Nu sunt vedete, nu persoane importante, nu oameni de bagat in seama. Asa veti ajunge si voi, niste anonimi fara valoare, da nu va intereseaza, important e sa aveti cat mai multe leveluri si armuri si cacaturi care sa va faca invincibili in niste lumi false, care nu au nici o legatura cu sistemul de valori al lumi in care traiti.

Over&out!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Jocuri Online (valabil si pentru browser games)”

  1. imi pare rau pentru cei care chiar au accesat acest site….si imi pare rau chiar de mine…da.deci ii aiurea sa stii ca esti destul de destept incat poti sa joci jocuri mult mai interesante si mai tari si sa joci joculete pe care unii nici nu le numesc jocuri…ii aiurea….TOT…

Scrie un comentariu: